reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Więc tak. Pecherzyk jest w macicy i na ten moment tylko tyle mi powiedział. Pęcherzyka ma tylko 0,27 i nie odpowiada terminowoxzatrzymaniu miesiączki, ale powiedział że spokojnie owulacja mogła być później niż w 14 dc wiadomo. Beta powiedzial że najważniejsze że jest wzrost. Przyjmuje się, że w ciągu 3 dni powinno wzrosnąć 100 % i tak naprawdę nie mogę przecież powiedzie ć jak było po tych 3 dniach, po dwóch mogło być 50 % A potem mogło wzrosnąć dwukrotnie także na to mam też nie patrzeć. Mam nie robić żadnej bety i czekać. Za dwa tygodnie wizyta. Oszaleje :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze ze pęcherzyk jest w macicy, dobrze że beta rośnie [emoji3590] Teraz się wyluzuj, zlap głęboki oddech i myśl pozytywnie. Będzie dobrze. 2.tyognie zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy a wtedy już zobaczysz dzieciątko.

Dobrze ze pęcherzyk jest w macicy, dobrze że beta rośnie [emoji3590] Teraz się wyluzuj, zlap głęboki oddech i myśl pozytywnie. Będzie dobrze. 2.tyognie zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy a wtedy już zobaczysz dzieciątko.
Dziękuję Ci bardzo za słowa otuchy :( A ja i tak ciągle czarne myśli:( że zarodka jeszcze nie widać, że pecherzyk mały na ten tydzień ciąży, że ta beta jednak nie przerosła tych 66 %.. I tak w kółko:(

Wiem kochana co czujesz, bo sama jeszcze nie dawno to samo przechodziłam, i uwierz mi zadreczanie się nic dobrego Ci nie da, będziesz tylko bardziej zdolowana i zestresowana. Sama przeczytałam całe internety w poszukiwaniu przypadków podobnych do mojego i jest ich całe mnóstwo, uwierz ze beta nie mówi wszystkiego, znalazłam wiele przykładów niskiego przyrostu ze szczęśliwym finalem. Wierze że u Ciebie też tak będzie [emoji3590] Ciąża może być młodsza ponieważ później doszlo do zapłodnienia. Glowa do góry, będzie dobrze, musi być [emoji8]

reklama
Do góry