reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Sandra94 też coś widzę :) trzymam kciuki i mam nadzieję, że przejmiesz brzuszek po @Jivka [emoji3590]

@Jivka a jak tam u Was? :)
U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]
IMG_20191120_190604.jpeg

reklama
Jeszcze nic straconego mój siostrzeniec też był dokarmiany. Trochę siostrze zajelo żeby zaczoł jeść z piersi ale się udało i już karmi ponad rok :)
U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]Zobacz załącznik 1047860

U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]Zobacz załącznik 1047860

Kochana, jeszcze możecie się karmić piersią [emoji5] tylko podtrzymuj teraz laktację i malutka może się nauczy w domu [emoji6]
Śliczności [emoji7][emoji7][emoji7]

@Jivka ale możesz przecież odciągać swój pokarm laktatorem i podawać małej w butelce. Moja koleżanka tak robiła.

@witch84 my mamy orzeczenie od urożenił i KS młody ma od zerówki. Kupe papierologii jest z tym, ale uważam że warto. Teraz większość terapii syn ma w szkole, a tak to musiałam kombinować i non stop w rozjazdach byliśmy. Zła diagnoza może być krzywdząca dlacdziecka, przecież tu chodzi o dobranie odpowiedniej terapii. Może zacznij od podstaw i znajdź ośrodek gdzie zdiagnozują Ci dziecko?

Dziewczyny ja nie mam ciśnienia na karmienie piersią, także będę sobie podawać mieszanie póki starczy, a wolę mieć pewność że dojada [emoji4]

reklama
Do góry