reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Być może jutro, Łucja miała spadek wagi dosyć znaczny (ciut ponad 10%) i pediatrzy wymyślają. Mimo że dzisiaj przybrała 20g to nie wypuścili [emoji3525] Na szczęście teraz przed 18 miała kolejne ważenie i kolejne 30g do przodu [emoji123]

No to myślę że jutro wyjdziecie :) a w domku to zupełnie inaczej już będzie. Większy spokój, większa prywatność. Można spokojnie się uczyć siebie na wzajem ;)

@Sandra094 Ja z takiej kreseczki dzisiaj mam 16t2d ciąży. Także trzymam kciuki za rozwój sytuacji ;)
Ja robiłam testy jak głupia. Jak mi brakło to nawet edukacyjne robiłam. Wszystko nawet 2 dni przed spodziewana miesiączka. ;) potem kreska trochę ściemniala. Ale poszłam od razu na bete o była bardzo wczesna (beta 12) ;)

@Galadriela U nas nie ma z tym problemu. Młody chodzi do przedszkola niepublicznego, którego dyrekcja posiada w lokalu obok prywatną poradnię psychologiczno-pedagogiczną. I w czasie zajęć po prostu zabierają tam dziecko na wszystkie zajęcia jakie mu przysługują (lub nawet więcej). Także tym nie muszę się martwić, zwłaszcza że widać duże postępy.

Na początku roku też miałam taką kreseczke bladą i to przy bliźniakach. Betę też miałam bardzo podobna do twojej ;)
Trzymanie kciuków się przyda :)
@Sandra094 Ja z takiej kreseczki dzisiaj mam 16t2d ciąży. Także trzymam kciuki za rozwój sytuacji ;)
Ja robiłam testy jak głupia. Jak mi brakło to nawet edukacyjne robiłam. Wszystko nawet 2 dni przed spodziewana miesiączka. ;) potem kreska trochę ściemniala. Ale poszłam od razu na bete o była bardzo wczesna (beta 12) ;)

reklama
Coś tam jest na papierze, powoli się zaczyna, ale wygląda to identycznie jak przed poprzednimi miesiączkami więc nie mam już złudzeń. Wiem że jutro będzie @. Nawet napisałam do męża już smsa że w tym cyklu nam się nie udało,będziemy próbować dalej :)
Och, w grudniu w takim razie liczymy na wysyp pozytywnych testów [emoji3590]
@Sandra094 powolutku gratuluję [emoji3590]

@nnat. ja czuję się dobrze, ale mam dosyć szpitala i chce do domu [emoji3525]
Trzymam kciuki żebyście już dzisiaj były w domku [emoji3590]

A ja wczoraj zapisałam nas do szkoły rodzenia i zakupiłam nam książkę, pamiętnik ciąży [emoji2956] chyba dziś wieczorem siadziemy i będziemy nadrabiać. Będzie z niej cudowna pamiątka!
IMG_20191122_103507.jpeg
IMG_20191122_104349.jpeg

Do góry