reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Sandra94 też coś widzę :) trzymam kciuki i mam nadzieję, że przejmiesz brzuszek po @Jivka [emoji3590]

@Jivka a jak tam u Was? :)
U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]
IMG_20191120_190604.jpeg

reklama
Jeszcze nic straconego mój siostrzeniec też był dokarmiany. Trochę siostrze zajelo żeby zaczoł jeść z piersi ale się udało i już karmi ponad rok :)
U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]Zobacz załącznik 1047860

U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]Zobacz załącznik 1047860

Kochana, jeszcze możecie się karmić piersią [emoji5] tylko podtrzymuj teraz laktację i malutka może się nauczy w domu [emoji6]
Śliczności [emoji7][emoji7][emoji7]

@Jivka ale możesz przecież odciągać swój pokarm laktatorem i podawać małej w butelce. Moja koleżanka tak robiła.

@witch84 my mamy orzeczenie od urożenił i KS młody ma od zerówki. Kupe papierologii jest z tym, ale uważam że warto. Teraz większość terapii syn ma w szkole, a tak to musiałam kombinować i non stop w rozjazdach byliśmy. Zła diagnoza może być krzywdząca dlacdziecka, przecież tu chodzi o dobranie odpowiedniej terapii. Może zacznij od podstaw i znajdź ośrodek gdzie zdiagnozują Ci dziecko?

Dziewczyny ja nie mam ciśnienia na karmienie piersią, także będę sobie podawać mieszanie póki starczy, a wolę mieć pewność że dojada [emoji4]

reklama
Do góry