reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@witch84 @coco07
Dzięki dziewczyny. Spróbuję się z tym zmierzyć jakoś i powoli ogarniać tą ogromną listę.
Moja droga proponuję zajrzeć tutaj
To nasze wspólne wnioski najczęściej się powtarzające :)

reklama
Moja droga proponuję zajrzeć tutaj
To nasze wspólne wnioski najczęściej się powtarzające :)

Przejrzałam i powiem szczerze, dziewczyny jesteście bohaterkami.... Niektóre historie, ilość leków i złożoność problemów rozwalają na łopatki....

Dziewczyny a jak z testami owulacyjnymi po poronieniu?
Mi dziś wyszedł prawie pozytywny, szyjka wysoko że nie mogę sięgnąć i sprawdzić czy jest otwarta czy zamknięta, śluz na palcu mętny i biały. Mogą się tak hormony rozregulować że test prawie pozytywny, od kilku dni kłucie w podbrzuszu a śluz kremowy?

Jak mieliście z acardem do którego tygodnia bralyscie tabletki ? Bo duphaston mam brać do 12 tygodnia i odstawiamy tak lekarz powiedział

Z tego co kojarzę to Acard bierze się do 32tc bo później coś w serduszko musi się zamknąć. @Dzoana88 dobrze mówię? Ty jesteś w temacie :)

@gigi_ a jak się czujesz? Który to tc? :) ściskam
Witaj @Takaja123 no narazie powiem tak mdlosci już mniej ich jest wymioty zdarzają się rano ale mało. Obecnie zaczęłam 10w.
Wizyte mam 14 listopada i mam do tego czasu zdecydować czy podchodzimy do badań tych genetycznych.
A jak u Ciebie?
Chyba któraś z dziewczyn brała krótki acard chyba też do 12 tygodnia ale nie jestem pewna.

@gigi_ ja biorę teraz do momentu pozytywnego testu, a później odstawiam i heparyna i pewnie do acardu wrócę po 12tc. U mnie jakoś leci. Mąż po zabiegu dochodzi do siebie i jeszcze z 2 tyg i może wrócimy do formy. Praca pochłonęła mnie i nie myślę tak o tym wszystkim. Jeśli chodzi o mnie ja nie zdecydowałabym się na to badanie, dodatkowy stres jakby coś niepokojącego wychodziło w usg to wtedy pomyślałabym o badaniu. Leci u Ciebie ta ciąża, zaraz zaczniesz II trymestr :)

reklama
@gigi_ ja biorę teraz do momentu pozytywnego testu, a później odstawiam i heparyna i pewnie do acardu wrócę po 12tc. U mnie jakoś leci. Mąż po zabiegu dochodzi do siebie i jeszcze z 2 tyg i może wrócimy do formy. Praca pochłonęła mnie i nie myślę tak o tym wszystkim. Jeśli chodzi o mnie ja nie zdecydowałabym się na to badanie, dodatkowy stres jakby coś niepokojącego wychodziło w usg to wtedy pomyślałabym o badaniu. Leci u Ciebie ta ciąża, zaraz zaczniesz II trymestr :)
Tak szybko leci. Ale mam duże huśtawki nastroju potrafię w dzień chyba kilka razy się rozpłakać. A jak już mój M wczoraj wyjeżdżał to nie mogłam przestać.

Do góry