reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj @Takaja123 no narazie powiem tak mdlosci już mniej ich jest wymioty zdarzają się rano ale mało. Obecnie zaczęłam 10w.
Wizyte mam 14 listopada i mam do tego czasu zdecydować czy podchodzimy do badań tych genetycznych.
A jak u Ciebie?
Chyba któraś z dziewczyn brała krótki acard chyba też do 12 tygodnia ale nie jestem pewna.

Ja brałam krótko, bo tylko do pozytywnego testu. U mnie lekarz twierdzi ze acard odstawia się na rzecz heparyny...
A wahania nastroju, rozdrażnienie, płaczliwość .... Boziu, jak ja to rozumiem do tej pory czasem mam tak, ze zaczynam płakać i nie potrafię przestać. Mówię sobie tylko w kółko „uspokój się, uspokój się...”

reklama
Dziewczyny a jak z testami owulacyjnymi po poronieniu?
Mi dziś wyszedł prawie pozytywny, szyjka wysoko że nie mogę sięgnąć i sprawdzić czy jest otwarta czy zamknięta, śluz na palcu mętny i biały. Mogą się tak hormony rozregulować że test prawie pozytywny, od kilku dni kłucie w podbrzuszu a śluz kremowy?

Kochana, po poronieniu, jak po poronieniu, Ty jeszcze po tych tabletkach... Organizm może potrzebować czasu żeby dojść do siebie a moze faktycznie to już owulacja tuż tuz? Najlepiej jakbyś wybrała się do ginekologa, to jak wróżenie z fusów.

Tak szybko leci. Ale mam duże huśtawki nastroju potrafię w dzień chyba kilka razy się rozpłakać. A jak już mój M wczoraj wyjeżdżał to nie mogłam przestać.

Ja znowu w całkiem inna stronę, wszystko potrafi mnie rozsmieszyc i tak samo wkurzyc na maksa.... Ale to tak, że sama siebie nie poznaje [emoji14]
Jestem zołzą [emoji14]

Cześć dziewczyny ! Tak dawno nie zaglądałam tutaj na wątek. Chciałam się tylko przywitać, powiedzieć, że trzymam za Was kciuki :) postaram się nadrobić zaległości. Witam też wszystkie dziewczyny, które w międzyczasie dołączyły ! :) wiem, że macie za sobą przeżycia, ale razem wszystkie damy radę! <3

Hej Kochana [emoji3590]

Jak się czujesz? Jak Maleństwo? :) [emoji3590]
Cześć dziewczyny ! Tak dawno nie zaglądałam tutaj na wątek. Chciałam się tylko przywitać, powiedzieć, że trzymam za Was kciuki :) postaram się nadrobić zaległości. Witam też wszystkie dziewczyny, które w międzyczasie dołączyły ! :) wiem, że macie za sobą przeżycia, ale razem wszystkie damy radę! QUOTE]

@nnat. no było trochę strachu, plamień, nerwów, pomyłek na badaniach, ale na szczęście do dzisiaj jest dobrze. :) A jak tam u ciebie ? Ty już będziesz gdzieś w połowie ? :)
Boże, pomyłek w badaniach? Chyba coś kojarzę że jak po forum kiedyś się błąkałam, gdzieś na innym wątku pisałaś chyba o badaniach prenatalnych, to o to chodziło?
Cieszę się że wszystko okazało się być w porządku, rośniecie spokojnie. :*

A ja do połowy jeszcze troszeczkę, według OM dziś 16+1 :) Maluszek młodszy jest o 3-4 dni :)
Odpoczywamy sobie na zwolnieniu, profesora martwily moje bóle brzucha, czepiał się mocno szyjki macicy ale dzięki Bogu wszystko ok, dostałam luteine dopochwowo i czekamy na kolejną wizytę :)

Boże, pomyłek w badaniach? Chyba coś kojarzę że jak po forum kiedyś się błąkałam, gdzieś na innym wątku pisałaś chyba o badaniach prenatalnych, to o to chodziło?
Cieszę się że wszystko okazało się być w porządku, rośniecie spokojnie. :*

A ja do połowy jeszcze troszeczkę, według OM dziś 16+1 :) Maluszek młodszy jest o 3-4 dni :)
Odpoczywamy sobie na zwolnieniu, profesora martwily moje bóle brzucha, czepiał się mocno szyjki macicy ale dzięki Bogu wszystko ok, dostałam luteine dopochwowo i czekamy na kolejną wizytę :)
Tak chodziło o prenatalne;) mam nadzieję że już wszystko ok. Też miałam bóle brzucha i do tego jeszcze plamienie.aly krwiak też mi się zrobił.;)
U mnie dzisiaj 13t1d. Też jakoś 3 dni młodsza. ;)

Tak chodziło o prenatalne;) mam nadzieję że już wszystko ok. Też miałam bóle brzucha i do tego jeszcze plamienie.aly krwiak też mi się zrobił.;)
U mnie dzisiaj 13t1d. Też jakoś 3 dni młodsza. ;)
Kochana, jeszcze stresu się najadłaś dodatkowo [emoji3525] 1 trymestr minął, ciesz się ciążą teraz [emoji3590] Najlepszy okres przed Tobą [emoji4][emoji4]

reklama
@nnat. no było trochę strachu, plamień, nerwów, pomyłek na badaniach, ale na szczęście do dzisiaj jest dobrze. [emoji4] A jak tam u ciebie ? Ty już będziesz gdzieś w połowie ? :)

Oo, hej kochana [emoji6] co to się podziało na tych badaniach? [emoji848][emoji17] Najważniejsze, ze wszystko okazało się Ok [emoji8]
@nnat. Boziu, Ty pędzisz jak burza! [emoji28][emoji51] super, super, super [emoji173]️
@Jivka A Ty bidulko nadal czekasz...[emoji51] dużo sił w tej końcówce Ci życzę [emoji5][emoji6]
@Takaja123 Widziałam, ze już wielkimi krokami zbliżacie się do tego upragnionego czasu, kiedy będziecie mogli coś podziałać [emoji7] Trzymam kciuki![emoji110][emoji110] i czekam na pozytywny teścik [emoji8][emoji173]️

Do góry