reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj @Takaja123 no narazie powiem tak mdlosci już mniej ich jest wymioty zdarzają się rano ale mało. Obecnie zaczęłam 10w.
Wizyte mam 14 listopada i mam do tego czasu zdecydować czy podchodzimy do badań tych genetycznych.
A jak u Ciebie?
Chyba któraś z dziewczyn brała krótki acard chyba też do 12 tygodnia ale nie jestem pewna.

Ja brałam krótko, bo tylko do pozytywnego testu. U mnie lekarz twierdzi ze acard odstawia się na rzecz heparyny...
A wahania nastroju, rozdrażnienie, płaczliwość .... Boziu, jak ja to rozumiem do tej pory czasem mam tak, ze zaczynam płakać i nie potrafię przestać. Mówię sobie tylko w kółko „uspokój się, uspokój się...”

reklama
Dziewczyny a jak z testami owulacyjnymi po poronieniu?
Mi dziś wyszedł prawie pozytywny, szyjka wysoko że nie mogę sięgnąć i sprawdzić czy jest otwarta czy zamknięta, śluz na palcu mętny i biały. Mogą się tak hormony rozregulować że test prawie pozytywny, od kilku dni kłucie w podbrzuszu a śluz kremowy?

Kochana, po poronieniu, jak po poronieniu, Ty jeszcze po tych tabletkach... Organizm może potrzebować czasu żeby dojść do siebie a moze faktycznie to już owulacja tuż tuz? Najlepiej jakbyś wybrała się do ginekologa, to jak wróżenie z fusów.

Tak szybko leci. Ale mam duże huśtawki nastroju potrafię w dzień chyba kilka razy się rozpłakać. A jak już mój M wczoraj wyjeżdżał to nie mogłam przestać.

Ja znowu w całkiem inna stronę, wszystko potrafi mnie rozsmieszyc i tak samo wkurzyc na maksa.... Ale to tak, że sama siebie nie poznaje [emoji14]
Jestem zołzą [emoji14]

Cześć dziewczyny ! Tak dawno nie zaglądałam tutaj na wątek. Chciałam się tylko przywitać, powiedzieć, że trzymam za Was kciuki :) postaram się nadrobić zaległości. Witam też wszystkie dziewczyny, które w międzyczasie dołączyły ! :) wiem, że macie za sobą przeżycia, ale razem wszystkie damy radę! <3

Hej Kochana [emoji3590]

Jak się czujesz? Jak Maleństwo? :) [emoji3590]
Cześć dziewczyny ! Tak dawno nie zaglądałam tutaj na wątek. Chciałam się tylko przywitać, powiedzieć, że trzymam za Was kciuki :) postaram się nadrobić zaległości. Witam też wszystkie dziewczyny, które w międzyczasie dołączyły ! :) wiem, że macie za sobą przeżycia, ale razem wszystkie damy radę! QUOTE]

@nnat. no było trochę strachu, plamień, nerwów, pomyłek na badaniach, ale na szczęście do dzisiaj jest dobrze. :) A jak tam u ciebie ? Ty już będziesz gdzieś w połowie ? :)
Boże, pomyłek w badaniach? Chyba coś kojarzę że jak po forum kiedyś się błąkałam, gdzieś na innym wątku pisałaś chyba o badaniach prenatalnych, to o to chodziło?
Cieszę się że wszystko okazało się być w porządku, rośniecie spokojnie. :*

A ja do połowy jeszcze troszeczkę, według OM dziś 16+1 :) Maluszek młodszy jest o 3-4 dni :)
Odpoczywamy sobie na zwolnieniu, profesora martwily moje bóle brzucha, czepiał się mocno szyjki macicy ale dzięki Bogu wszystko ok, dostałam luteine dopochwowo i czekamy na kolejną wizytę :)

Boże, pomyłek w badaniach? Chyba coś kojarzę że jak po forum kiedyś się błąkałam, gdzieś na innym wątku pisałaś chyba o badaniach prenatalnych, to o to chodziło?
Cieszę się że wszystko okazało się być w porządku, rośniecie spokojnie. :*

A ja do połowy jeszcze troszeczkę, według OM dziś 16+1 :) Maluszek młodszy jest o 3-4 dni :)
Odpoczywamy sobie na zwolnieniu, profesora martwily moje bóle brzucha, czepiał się mocno szyjki macicy ale dzięki Bogu wszystko ok, dostałam luteine dopochwowo i czekamy na kolejną wizytę :)
Tak chodziło o prenatalne;) mam nadzieję że już wszystko ok. Też miałam bóle brzucha i do tego jeszcze plamienie.aly krwiak też mi się zrobił.;)
U mnie dzisiaj 13t1d. Też jakoś 3 dni młodsza. ;)

Tak chodziło o prenatalne;) mam nadzieję że już wszystko ok. Też miałam bóle brzucha i do tego jeszcze plamienie.aly krwiak też mi się zrobił.;)
U mnie dzisiaj 13t1d. Też jakoś 3 dni młodsza. ;)
Kochana, jeszcze stresu się najadłaś dodatkowo [emoji3525] 1 trymestr minął, ciesz się ciążą teraz [emoji3590] Najlepszy okres przed Tobą [emoji4][emoji4]

reklama
@nnat. no było trochę strachu, plamień, nerwów, pomyłek na badaniach, ale na szczęście do dzisiaj jest dobrze. [emoji4] A jak tam u ciebie ? Ty już będziesz gdzieś w połowie ? :)

Oo, hej kochana [emoji6] co to się podziało na tych badaniach? [emoji848][emoji17] Najważniejsze, ze wszystko okazało się Ok [emoji8]
@nnat. Boziu, Ty pędzisz jak burza! [emoji28][emoji51] super, super, super [emoji173]️
@Jivka A Ty bidulko nadal czekasz...[emoji51] dużo sił w tej końcówce Ci życzę [emoji5][emoji6]
@Takaja123 Widziałam, ze już wielkimi krokami zbliżacie się do tego upragnionego czasu, kiedy będziecie mogli coś podziałać [emoji7] Trzymam kciuki![emoji110][emoji110] i czekam na pozytywny teścik [emoji8][emoji173]️

Do góry