kasiula222
Fanka BB :)
Nie czytałam ulotki tak mi zleciła ginka tak bralam ale widocznie za mało ..@kasiula222 Chyba nawet jest napisane w ulotce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie czytałam ulotki tak mi zleciła ginka tak bralam ale widocznie za mało ..@kasiula222 Chyba nawet jest napisane w ulotce
U nas to samo ,jak iść spać skoro nie umiem zasnąć przy takiej temperaturze ,a dzięki mojemu kota nie zostawię okna otwartego ,bo boję się że go podkusi i pójdzie w las a nie dorobiłam się jeszcze moskitierTyle ci lekarz kazał brać? Ja biorę 3x2 tez 50 to całkiem sporo w porównaniu do ciebie ..
Dziewczyny! Jest 22 a u mnie obecnie 25 stopni i zero wiatru. Masakra jakaś, nie da się oddychać
Z tego co pamiętam ,to nie da się przedawkować ,kiedyś czytałam bo nie umiałam sobie przypomnieć czy wzięłam tabletkę , więc nie zaszkodzi jak weźmiesz więcej ,ale poczytaj na necieNie czytałam ulotki tak mi zleciła ginka tak bralam ale widocznie za mało ..
Oj to współczuje Ja mam okna pootwierane w każdym pomieszaniu .. a w sypialni na oścież, ale cóż z tego jak i tak było tak duszno. W każdym razie jakoś udało mi się zasnąć a w nocy obudziłam się bo mi było zimno tez musimy w końcu te siatki zamówićU nas to samo ,jak iść spać skoro nie umiem zasnąć przy takiej temperaturze ,a dzięki mojemu kota nie zostawię okna otwartego ,bo boję się że go podkusi i pójdzie w las a nie dorobiłam się jeszcze moskitier
jak robilam przerwe to caly czas bralam kwas foliowy i inne witaminyDziewczyny po poronieniu, które maja przerwę w staraniach - łykacie cały czas kwas foliowy?
Mohaaa w którym tygodniu ciąży poronilas? Nie krwawie już, tylko jeszcze delikatnie plamię a Ty?Przykro mi ja tez niedawno poroniłam - 2 tyg temu. Czy jeszcze krwawisz? Możliwe, ze pierwsza miesiączka po poronieniu będzie mocniejsza niż zwykle. U mnie zostało trochę endometrium, ale nie chciałam łyżeczkowania. Beta hcg może spadać nawet do 1 miesiączki - ja tak miałam przy pierwszym poronieniu. Jak się podnieść po takiej stracie - tego chyba nikt Ci nie powie. Postaraj się zająć czyms czas i jak to mówi mama ginekolog - sprawić zeby ta strata Ciebie tylko umocniła i uświadomiła Tobie jak bardzo jesteś silna i ile jesteś w stanie znieść