reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chodzę do niego od stycznia. Jest specyficzny, ale ma ogromna wiedzę i z tego co zauważyłam, od razu stawia trafne diagnozy. Specjalizuje się w problemach z płodnością. Możesz poszukasz go tez na znanym lekarzu - Mariusz Piątkowski
dodam tylko ze przez wiele lat pracowal w invikcie a teraz pracuje w invimedzie wiec wszystkie sposoby stymulacji cyklow zna
mi sie podobal :) na pierwszej wizycie bylam 45 min :O :O nigdy nikt tyle czasu mi nnie poswiecil co on

reklama
Ja chodzilam do dr Stasiak i super babeczka ale taka bardziej ze mam poczekac,a ze lepiej bez lekow,ze ona mi nic nie przepisze.i sie wkurzylam bo ja jestem 2 razy w roku w pl i chcialam juz cos konkretniej,bo z noa to 2 lata czekalam az naturalnie zaskoczy i dupa,a z taka z gdanska to po 3 cyklach z clo zaskoczylo,ale poronilam
Dr Stasiak u mnie też kiedyś przyjmowała, bardzo polecana, bylam nawet do niej zapisana ale potem się od nas z przychodni wypisała i tylko w Gdyni przyjmuje. Ale podobno też na NFZ.

dodam tylko ze przez wiele lat pracowal w invikcie a teraz pracuje w invimedzie wiec wszystkie sposoby stymulacji cyklow zna
mi sie podobal :) na pierwszej wizycie bylam 45 min :O :O nigdy nikt tyle czasu mi nnie poswiecil co on
Aha no fajnie:) a drogi jest,ja 200zl za wizyte place u innych.ja to bym chciala lekarza ktory sie podejmie leczenia i co moglabym byc w kontakcie bo jestem za granica:(

Dr Stasiak u mnie też kiedyś przyjmowała, bardzo polecana, bylam nawet do niej zapisana ale potem się od nas z przychodni wypisała i tylko w Gdyni przyjmuje. Ale podobno też na NFZ.
Tak przyjumuej prywatnie i na NFZ,ale ja nie wiem jak ona to robi bo do niej sie czeka 3 godziny w przychodni,mimo iz ma sie umowiona godzine!!to jest taka jej norma,ona potrafi godzine poswiecic pacjentce,ostatnio Pan Zbyszek wozny nas wyganial z gabinetu bo chial budynek zamknac o 20:00 a ja mialam wizyte na 16:50...

Tak przyjumuej prywatnie i na NFZ,ale ja nie wiem jak ona to robi bo do niej sie czeka 3 godziny w przychodni,mimo iz ma sie umowiona godzine!!to jest taka jej norma,ona potrafi godzine poswiecic pacjentce,ostatnio Pan Zbyszek wozny nas wyganial z gabinetu bo chial budynek zamknac o 20:00 a ja mialam wizyte na 16:50...
No to słyszałam też że u niej są gigantyczne opóźnienia... Ale dokładna i wszystko sprawdza. Mi się do Gdyni nie chce do niej jeździć i zostałam na miejscu a tez lekarz najbardziej szczegółowy z dotychczasowych.

Czad, dzięki za info, na pewno sprawdzę :)
Hej ja tez z Gdyni,ale obecnie za granica,a jak przyjezdzam do Pl to chodze do dwoch ginekolzek,ale tak srednio zadowolona jestem.Powiesz mi cos wiecej o tym Lekarzu?mi zalezalo zeny dostac cos na stymulacje i jedna ginka nic mi nie chciala dac a druga dala wszystko co chialam.chcialabym tez by niec kontakt smsowy z lekarzem,czy twoj Lekarz odpisuje?dzieki za info:(
Ja chodzę do tego co @mohaaa dr Mariusz Piątkowskie :) ,narazie byłam na jednej wizycie, w czwartek mam kolejna ale odczucia mam pozytywne, wygląda na to, że wie co robi, chyba też jest wielofunkcyjny bo interesuje go moja niedoczynność i mówi że sam mi będzie dawkował leki. No i kontakt telefoniczny i smsowy jak najbardziej,sam wręcz namawia że w razie jakby coś się działo to od razu dzwonić a jak nie odbiera to pisać. No i nie ma jakichś odległych terminów jeśli chodzi o wizyty:)

Bierze 200zl za wizytę więc podobnie jak inni
200? Nigdy tyle nie wziął ode mnie. Zawsze 180, ostatnio wziął 100zl, a wcześniej kiedyś 150zl, mimo ze zawsze robimy to samo. Mi tez zawsze przypomina, ze jak coś to pisać SMS. Jak byłam w szpitalu po poronieniu i nie dostałam żadnego kwitka od lekarza, to Piątkowski przez tel aż przeklnal

reklama
Ja chodzę do tego co @mohaaa dr Mariusz Piątkowskie :) ,narazie byłam na jednej wizycie, w czwartek mam kolejna ale odczucia mam pozytywne, wygląda na to, że wie co robi, chyba też jest wielofunkcyjny bo interesuje go moja niedoczynność i mówi że sam mi będzie dawkował leki. No i kontakt telefoniczny i smsowy jak najbardziej,sam wręcz namawia że w razie jakby coś się działo to od razu dzwonić a jak nie odbiera to pisać. No i nie ma jakichś odległych terminów jeśli chodzi o wizyty:)
O no brzmi fajnie,a przepisal ci cos?jakies leki?czy ma opory przed wspomagaczami?Bo Stasiak ma troche opory.ale fakt jest dokladna i bardzo mila.musze go wyprobowac jak bede a Pl

Do góry