reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ode mnie tez 200 :) ale mooooze to ze wzgledu na to ze pierwsza wizyta ;) mnie tylko zdziwilo ze komputera nie uzywa i dane na kartce zapisuje ;)
Moja w Gdansku tez wszystko na kartce,a nawet recepty i pozniej sie nie mogli rozczytac w aptece,i narzekali
Haha ma komputer, do którego ma podłączony kabel do ładowania tel :D tez mnie to zastanawiało, ze zawsze na kartce wszystko.

Co do tarczycy, to u mnie na 1 wizycie już o nią pytał. Jak mu powiedziałam, ze moja przyjaciółka, która jest w ciąży ma tsh ponad 3 i lekarz jej nic nie zapisał na to, to się złapał za głowę i powiedział coś w stylu, ze to świadczy o lekarzu i wkurzony był

Dokładnie tak, w ciąży max 2,5.

@coco07 czekam na wieści [emoji4][emoji4]
Nie wiem, może coś się zmieniło w ciągu ostatnich 10lat. Ale ja miałam tsh powyżej 3 i szczęśliwie donosiłam syna bez przyjmowania leków.
Zresztą tak samo upieracie się, że norma dla starających to 1,5. A ja wiedziałam o 2,4, natomiast endo na ostatniej wizycie powiedziała, że do 2,6 jest ok. Nie chodzę do byle jakich lekarzy, ze względu na swoją wagę i problemy zdrowotne jestem leczona tylko w przyklincznych poradniach. A tam są najbardziej doświadczeni lekarze.

@coco07 trzymam kciuki i niech już będzie po tej wizycie, bo stresuje się razem z Tobą.

Jestem już, jestem ☺️ Mega opóźnienie dzisiaj było, a tyle tez u niego siedziałam ze myślałam ze te babki mnie zjedzą jak wyszłam o_O
A wiec, fasolka jest i serduszko tez jest ❤️ Mega mnie to ucieszyło ale nie uspokoiło jeszcze tak jak myślałam, ze uspokoi...
Dzidzia ma 7.1 mm i wg usg wychodzi 6+2 a wg OM 6+4 ... lekarz powiedzyal ze póki co trzymamy się OM. Następna wizyta 3 lipca dopiero bo wcześniej ma urlop :rolleyes2:
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki ❤️☺️✊✊

Jestem już, jestem ☺ Mega opóźnienie dzisiaj było, a tyle tez u niego siedziałam ze myślałam ze te babki mnie zjedzą jak wyszłam o_O
A wiec, fasolka jest i serduszko tez jest ❤ Mega mnie to ucieszyło ale nie uspokoiło jeszcze tak jak myślałam, ze uspokoi...
Dzidzia ma 7.1 mm i wg usg wychodzi 6+2 a wg OM 6+4 ... lekarz powiedzyal ze póki co trzymamy się OM. Następna wizyta 3 lipca dopiero bo wcześniej ma urlop :rolleyes2:
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki ❤☺✊✊
cudne wiesci :) nie stresuj sue tym ze masz 2 dni roznicy tO NIC takiego :)

Jestem już, jestem [emoji3526] Mega opóźnienie dzisiaj było, a tyle tez u niego siedziałam ze myślałam ze te babki mnie zjedzą jak wyszłam o_O
A wiec, fasolka jest i serduszko tez jest [emoji3590] Mega mnie to ucieszyło ale nie uspokoiło jeszcze tak jak myślałam, ze uspokoi...
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji3590][emoji3526][emoji110][emoji110]
Super kochana ! Będzie dobrze [emoji173][emoji173] ja nie wiem jak dotrwam do wizyty jeszcze tyyyyyle czasu

reklama
Jestem już, jestem [emoji3526] Mega opóźnienie dzisiaj było, a tyle tez u niego siedziałam ze myślałam ze te babki mnie zjedzą jak wyszłam o_O
A wiec, fasolka jest i serduszko tez jest [emoji3590] Mega mnie to ucieszyło ale nie uspokoiło jeszcze tak jak myślałam, ze uspokoi...
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki [emoji3590][emoji3526][emoji110][emoji110]
Super że takie dobre wieści ;) Duża ta twoja fasolka w porównaniu do mojej ..ale wole już nie analizować . Następna wizyta dużo u mnie wyjaśni może uspokoje się jak będzie już wyraźniej widać o ile będzie ok .

Do góry