reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mohaa jest fajna akcja teraz w invimedzie w Gdyni,nie wiem czy jeszcze aktualne ale warto sprawdzić, badanie nasienia za free na hasło tata czy jakoś tak . Wejdź na stronę i sprawdź. Nam Piątkowski kazał zrobić te badanie w invimedzie własnej, w zeszłym tygodniu mąż chciał zadzwonic i właśnie okazało się że może z tego skorzystać za darmo. Tylko sprawdź szybko bo pewnie ilość miejsc ograniczona :)
Aha i dodam że u nas też zachodziłam za pierwszym razem ale mimo wszystko robiliśmy badanie nasienia z tym że ten lekarz akurat akceptuję tylko z invimedu i powiedział że warto zrobić :) a chodzisz do tego co ja więc może warto zrobić :)

reklama
paula my robilismy w invikcie i powiedzial ze jest ok i nie kazal powtarza czy robic rozszerzona diagnostyke
a malz robil tylko podstawowe badanie

paula my robilismy w invikcie i powiedzial ze jest ok i nie kazal powtarza czy robic rozszerzona diagnostyke
a malz robil tylko podstawowe badanie
O to mnie zaskoczyłaś bo my robiliśmy w invikcie i kazał powtórzyć w invimedzie...dziwne . Powiedział że w invikcie mają inny sposób badania który mu średnio odpowiada...

Mohaa jest fajna akcja teraz w invimedzie w Gdyni,nie wiem czy jeszcze aktualne ale warto sprawdzić, badanie nasienia za free na hasło tata czy jakoś tak . Wejdź na stronę i sprawdź. Nam Piątkowski kazał zrobić te badanie w invimedzie własnej, w zeszłym tygodniu mąż chciał zadzwonic i właśnie okazało się że może z tego skorzystać za darmo. Tylko sprawdź szybko bo pewnie ilość miejsc ograniczona :)
Czad, dzięki za info, na pewno sprawdzę :)

Dziękuję dziewczyny za przemiłe przyjęcie.
Kilka informacji o mnie: mam dwójka chłopców 16 i 8 lat, staraliśmy się o trzecie dzieciątko. Mamy 34 i 35 lat. Zaszłam w tą ciąże za pierwszym razem, w 1 cyklu po wyciągnięciu wkładki domacicznej. Mieszkam w Niemczech i sposoby i badania różnią się trochę od Polskich. Poronienie udało się samoistnie. Właśnie nadal trwa, jesteśmy teraz na 2 tygodniowym urlopie w Polsce i wybiorę się tutaj na kontrolę do lekarza, apo popowrocie zaraz do mojej ginekolog w Niemczech.
Wasza wiedza i przejścia mi imponują. Jesteście strasznie silne...

Heh ja tez z Gdyni,ale obecien w Uk:)
I tak powiem na marginesie ze jak mi babka w aptece na necie szukala pregnylu zastrzyku,to mowila ze jest tylko gdzies w gdansku,a jak weszlam w domu na ta strone co szuka leku w aptekach to byly w 4 w gdyni...
A skąd jechalas? Tylko nie mów, ze z Gdyni, bo ja jutro chce pojechać wykupić receptę

Hej ja tez z Gdyni,ale obecnie za granica,a jak przyjezdzam do Pl to chodze do dwoch ginekolzek,ale tak srednio zadowolona jestem.Powiesz mi cos wiecej o tym Lekarzu?mi zalezalo zeny dostac cos na stymulacje i jedna ginka nic mi nie chciala dac a druga dala wszystko co chialam.chcialabym tez by niec kontakt smsowy z lekarzem,czy twoj Lekarz odpisuje?dzieki za info:(

Hej ja tez z Gdyni,ale obecnie za granica,a jak przyjezdzam do Pl to chodze do dwoch ginekolzek,ale tak srednio zadowolona jestem.Powiesz mi cos wiecej o tym Lekarzu?mi zalezalo zeny dostac cos na stymulacje i jedna ginka nic mi nie chciala dac a druga dala wszystko co chialam.chcialabym tez by niec kontakt smsowy z lekarzem,czy twoj Lekarz odpisuje?dzieki za info:(
Ja chodzę do niego od stycznia. Jest specyficzny, ale ma ogromna wiedzę i z tego co zauważyłam, od razu stawia trafne diagnozy. Specjalizuje się w problemach z płodnością. Możesz poszukasz go tez na znanym lekarzu - Mariusz Piątkowski

@kb.karola90 to długo popracowalas :D ja jednak chciałabym dłużej ale zobaczę bo jak na razie nie dzwonią więc może coś się zmieniło i nic z tego.

Jestem po wizycie u rodzinnego. Mam skierowanie na usuniecie tego pieprzyka i badania histopatologiczne muszą wykonać bo lekarz nie jest w stanie teraz określić czy to coś złego ale zmianę widać. Przy tej okazji zostawiłam też zaświadczenie od ginekologa na heparyne i nie było najmniejszego problemu nawet nie chciał wyników badań tylko wpisał to u siebie i to już mam na stałe. :) mam nadzieję, że od lipca wrócę do grona staraczek :D

reklama
Ja chodzę do niego od stycznia. Jest specyficzny, ale ma ogromna wiedzę i z tego co zauważyłam, od razu stawia trafne diagnozy. Specjalizuje się w problemach z płodnością. Możesz poszukasz go tez na znanym lekarzu - Mariusz Piątkowski
Ja chodzilam do dr Stasiak i super babeczka ale taka bardziej ze mam poczekac,a ze lepiej bez lekow,ze ona mi nic nie przepisze.i sie wkurzylam bo ja jestem 2 razy w roku w pl i chcialam juz cos konkretniej,bo z noa to 2 lata czekalam az naturalnie zaskoczy i dupa,a z taka z gdanska to po 3 cyklach z clo zaskoczylo,ale poronilam

Do góry