reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chodzę do niego od stycznia. Jest specyficzny, ale ma ogromna wiedzę i z tego co zauważyłam, od razu stawia trafne diagnozy. Specjalizuje się w problemach z płodnością. Możesz poszukasz go tez na znanym lekarzu - Mariusz Piątkowski
dodam tylko ze przez wiele lat pracowal w invikcie a teraz pracuje w invimedzie wiec wszystkie sposoby stymulacji cyklow zna
mi sie podobal :) na pierwszej wizycie bylam 45 min :O :O nigdy nikt tyle czasu mi nnie poswiecil co on

reklama
Ja chodzilam do dr Stasiak i super babeczka ale taka bardziej ze mam poczekac,a ze lepiej bez lekow,ze ona mi nic nie przepisze.i sie wkurzylam bo ja jestem 2 razy w roku w pl i chcialam juz cos konkretniej,bo z noa to 2 lata czekalam az naturalnie zaskoczy i dupa,a z taka z gdanska to po 3 cyklach z clo zaskoczylo,ale poronilam
Dr Stasiak u mnie też kiedyś przyjmowała, bardzo polecana, bylam nawet do niej zapisana ale potem się od nas z przychodni wypisała i tylko w Gdyni przyjmuje. Ale podobno też na NFZ.

dodam tylko ze przez wiele lat pracowal w invikcie a teraz pracuje w invimedzie wiec wszystkie sposoby stymulacji cyklow zna
mi sie podobal :) na pierwszej wizycie bylam 45 min :O :O nigdy nikt tyle czasu mi nnie poswiecil co on
Aha no fajnie:) a drogi jest,ja 200zl za wizyte place u innych.ja to bym chciala lekarza ktory sie podejmie leczenia i co moglabym byc w kontakcie bo jestem za granica:(

Dr Stasiak u mnie też kiedyś przyjmowała, bardzo polecana, bylam nawet do niej zapisana ale potem się od nas z przychodni wypisała i tylko w Gdyni przyjmuje. Ale podobno też na NFZ.
Tak przyjumuej prywatnie i na NFZ,ale ja nie wiem jak ona to robi bo do niej sie czeka 3 godziny w przychodni,mimo iz ma sie umowiona godzine!!to jest taka jej norma,ona potrafi godzine poswiecic pacjentce,ostatnio Pan Zbyszek wozny nas wyganial z gabinetu bo chial budynek zamknac o 20:00 a ja mialam wizyte na 16:50...

Tak przyjumuej prywatnie i na NFZ,ale ja nie wiem jak ona to robi bo do niej sie czeka 3 godziny w przychodni,mimo iz ma sie umowiona godzine!!to jest taka jej norma,ona potrafi godzine poswiecic pacjentce,ostatnio Pan Zbyszek wozny nas wyganial z gabinetu bo chial budynek zamknac o 20:00 a ja mialam wizyte na 16:50...
No to słyszałam też że u niej są gigantyczne opóźnienia... Ale dokładna i wszystko sprawdza. Mi się do Gdyni nie chce do niej jeździć i zostałam na miejscu a tez lekarz najbardziej szczegółowy z dotychczasowych.

Czad, dzięki za info, na pewno sprawdzę :)
Hej ja tez z Gdyni,ale obecnie za granica,a jak przyjezdzam do Pl to chodze do dwoch ginekolzek,ale tak srednio zadowolona jestem.Powiesz mi cos wiecej o tym Lekarzu?mi zalezalo zeny dostac cos na stymulacje i jedna ginka nic mi nie chciala dac a druga dala wszystko co chialam.chcialabym tez by niec kontakt smsowy z lekarzem,czy twoj Lekarz odpisuje?dzieki za info:(
Ja chodzę do tego co @mohaaa dr Mariusz Piątkowskie :) ,narazie byłam na jednej wizycie, w czwartek mam kolejna ale odczucia mam pozytywne, wygląda na to, że wie co robi, chyba też jest wielofunkcyjny bo interesuje go moja niedoczynność i mówi że sam mi będzie dawkował leki. No i kontakt telefoniczny i smsowy jak najbardziej,sam wręcz namawia że w razie jakby coś się działo to od razu dzwonić a jak nie odbiera to pisać. No i nie ma jakichś odległych terminów jeśli chodzi o wizyty:)

Bierze 200zl za wizytę więc podobnie jak inni
200? Nigdy tyle nie wziął ode mnie. Zawsze 180, ostatnio wziął 100zl, a wcześniej kiedyś 150zl, mimo ze zawsze robimy to samo. Mi tez zawsze przypomina, ze jak coś to pisać SMS. Jak byłam w szpitalu po poronieniu i nie dostałam żadnego kwitka od lekarza, to Piątkowski przez tel aż przeklnal

reklama
Ja chodzę do tego co @mohaaa dr Mariusz Piątkowskie :) ,narazie byłam na jednej wizycie, w czwartek mam kolejna ale odczucia mam pozytywne, wygląda na to, że wie co robi, chyba też jest wielofunkcyjny bo interesuje go moja niedoczynność i mówi że sam mi będzie dawkował leki. No i kontakt telefoniczny i smsowy jak najbardziej,sam wręcz namawia że w razie jakby coś się działo to od razu dzwonić a jak nie odbiera to pisać. No i nie ma jakichś odległych terminów jeśli chodzi o wizyty:)
O no brzmi fajnie,a przepisal ci cos?jakies leki?czy ma opory przed wspomagaczami?Bo Stasiak ma troche opory.ale fakt jest dokladna i bardzo mila.musze go wyprobowac jak bede a Pl

Do góry