reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mohaa jest fajna akcja teraz w invimedzie w Gdyni,nie wiem czy jeszcze aktualne ale warto sprawdzić, badanie nasienia za free na hasło tata czy jakoś tak . Wejdź na stronę i sprawdź. Nam Piątkowski kazał zrobić te badanie w invimedzie własnej, w zeszłym tygodniu mąż chciał zadzwonic i właśnie okazało się że może z tego skorzystać za darmo. Tylko sprawdź szybko bo pewnie ilość miejsc ograniczona :)
Aha i dodam że u nas też zachodziłam za pierwszym razem ale mimo wszystko robiliśmy badanie nasienia z tym że ten lekarz akurat akceptuję tylko z invimedu i powiedział że warto zrobić :) a chodzisz do tego co ja więc może warto zrobić :)

reklama
paula my robilismy w invikcie i powiedzial ze jest ok i nie kazal powtarza czy robic rozszerzona diagnostyke
a malz robil tylko podstawowe badanie

paula my robilismy w invikcie i powiedzial ze jest ok i nie kazal powtarza czy robic rozszerzona diagnostyke
a malz robil tylko podstawowe badanie
O to mnie zaskoczyłaś bo my robiliśmy w invikcie i kazał powtórzyć w invimedzie...dziwne . Powiedział że w invikcie mają inny sposób badania który mu średnio odpowiada...

Mohaa jest fajna akcja teraz w invimedzie w Gdyni,nie wiem czy jeszcze aktualne ale warto sprawdzić, badanie nasienia za free na hasło tata czy jakoś tak . Wejdź na stronę i sprawdź. Nam Piątkowski kazał zrobić te badanie w invimedzie własnej, w zeszłym tygodniu mąż chciał zadzwonic i właśnie okazało się że może z tego skorzystać za darmo. Tylko sprawdź szybko bo pewnie ilość miejsc ograniczona :)
Czad, dzięki za info, na pewno sprawdzę :)

Dziękuję dziewczyny za przemiłe przyjęcie.
Kilka informacji o mnie: mam dwójka chłopców 16 i 8 lat, staraliśmy się o trzecie dzieciątko. Mamy 34 i 35 lat. Zaszłam w tą ciąże za pierwszym razem, w 1 cyklu po wyciągnięciu wkładki domacicznej. Mieszkam w Niemczech i sposoby i badania różnią się trochę od Polskich. Poronienie udało się samoistnie. Właśnie nadal trwa, jesteśmy teraz na 2 tygodniowym urlopie w Polsce i wybiorę się tutaj na kontrolę do lekarza, apo popowrocie zaraz do mojej ginekolog w Niemczech.
Wasza wiedza i przejścia mi imponują. Jesteście strasznie silne...

Heh ja tez z Gdyni,ale obecien w Uk:)
I tak powiem na marginesie ze jak mi babka w aptece na necie szukala pregnylu zastrzyku,to mowila ze jest tylko gdzies w gdansku,a jak weszlam w domu na ta strone co szuka leku w aptekach to byly w 4 w gdyni...
A skąd jechalas? Tylko nie mów, ze z Gdyni, bo ja jutro chce pojechać wykupić receptę

Hej ja tez z Gdyni,ale obecnie za granica,a jak przyjezdzam do Pl to chodze do dwoch ginekolzek,ale tak srednio zadowolona jestem.Powiesz mi cos wiecej o tym Lekarzu?mi zalezalo zeny dostac cos na stymulacje i jedna ginka nic mi nie chciala dac a druga dala wszystko co chialam.chcialabym tez by niec kontakt smsowy z lekarzem,czy twoj Lekarz odpisuje?dzieki za info:(

Hej ja tez z Gdyni,ale obecnie za granica,a jak przyjezdzam do Pl to chodze do dwoch ginekolzek,ale tak srednio zadowolona jestem.Powiesz mi cos wiecej o tym Lekarzu?mi zalezalo zeny dostac cos na stymulacje i jedna ginka nic mi nie chciala dac a druga dala wszystko co chialam.chcialabym tez by niec kontakt smsowy z lekarzem,czy twoj Lekarz odpisuje?dzieki za info:(
Ja chodzę do niego od stycznia. Jest specyficzny, ale ma ogromna wiedzę i z tego co zauważyłam, od razu stawia trafne diagnozy. Specjalizuje się w problemach z płodnością. Możesz poszukasz go tez na znanym lekarzu - Mariusz Piątkowski

@kb.karola90 to długo popracowalas :D ja jednak chciałabym dłużej ale zobaczę bo jak na razie nie dzwonią więc może coś się zmieniło i nic z tego.

Jestem po wizycie u rodzinnego. Mam skierowanie na usuniecie tego pieprzyka i badania histopatologiczne muszą wykonać bo lekarz nie jest w stanie teraz określić czy to coś złego ale zmianę widać. Przy tej okazji zostawiłam też zaświadczenie od ginekologa na heparyne i nie było najmniejszego problemu nawet nie chciał wyników badań tylko wpisał to u siebie i to już mam na stałe. :) mam nadzieję, że od lipca wrócę do grona staraczek :D

reklama
Ja chodzę do niego od stycznia. Jest specyficzny, ale ma ogromna wiedzę i z tego co zauważyłam, od razu stawia trafne diagnozy. Specjalizuje się w problemach z płodnością. Możesz poszukasz go tez na znanym lekarzu - Mariusz Piątkowski
Ja chodzilam do dr Stasiak i super babeczka ale taka bardziej ze mam poczekac,a ze lepiej bez lekow,ze ona mi nic nie przepisze.i sie wkurzylam bo ja jestem 2 razy w roku w pl i chcialam juz cos konkretniej,bo z noa to 2 lata czekalam az naturalnie zaskoczy i dupa,a z taka z gdanska to po 3 cyklach z clo zaskoczylo,ale poronilam

Do góry