reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki dziewczyny, jesteście kochane [emoji3590] I oby się okazało ze macie racje [emoji3526]
Ja w pierwszej ciąży tez chyba za szybko powiedziałam i teraz chce chyba hak najdłużej poczekać. Z rodzicami jest tak ze oni mieszkają 150 km ode mnie, wiec dziś miałam ciężko jak się z nimi widziałam bo do siostry przyjechali na obiad a do nas na kawę i ciacho... i wtedy trudno było nie powiedzieć. Ale teraz są już u siebie w domu, także póki się nie zobaczymy kolejny raz myśle ze będę w stanie to jeszcze zachować w tajemnicy :) A wybiore się na wieś pod koniec lipca może, wtedy będzie już bezpieczniej żeby powiedzieć;) nawet mogę być już po prenatalnych...o ile wszystko dobrze pójdzie:unsure:
Też ciągle dodaje słowa "jeśli wszystko dobrze się potoczy" , Chyba musimy przestać tak mówić myslec A włączyć pozytywne myślenie - będzie dobrze !! Bo będzie, prawda ?? [emoji8][emoji4]

reklama
W ciąży nie jestem, ale pytam na wszelki wypadek. Witaminą D suplementuje się już z dobre 3lata i to w dawce 4000 jednostek. Takie zalecenie od endokrynologa.
A powiedzcie mi czy u Was w aptekach i hurtowniach nie ma euthyroxu? Załamała się, bo nigdy nie brałam nic innego, a dzisiaj cudem wyrwałam Letrox. Podobno też ostatnio o niego ciężko.
Euthyrox wczoraj mi skonczyl i jechałam specjalnie do Rumii bo nigdzie indziej nir bylo. Nie ma w hurtowniach. Ja mam dawke 25

Cześć dziewczyny
Chciałam się przywitać i dołączyć do Was w bólu i smutku.
Niestety, ale i mnie też to spotkało, właśnie poroniłam moje dzieciątko w 9t.
Chcę czerpać z waszego wątku doświadczenie, siłę i optymizm, bo tego mi teraz brakuje.
Pozdrawiam was i za wszysztkie trzymam kciuki

Cześć dziewczynki.
Trochę nam się choruje ale ma to te dobre strony bo miałam czas uaktualnić liste z brzuszkami :)
Nasze pociechy z działu ciąża po poronieniach przedstawiają się tak
A lista czekających tak

Jeśli macie ochotę je uzupełnić to mnie wywolajcie :*
Ps "kropeczek" na razie nie wpisywalam :*
To ja poproszę o wpisanie...26.04 godz 18:43 urodził się Antoś z waga 4750g w 39+6tc a groziło Nam skrajne wczesniactwo.
IMG_20190607_171207.jpg

Cześć dziewczyny
Chcę czerpać z waszego wątku doświadczenie, siłę i optymizm, bo tego mi teraz brakuje.
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty..[emoji17] postaramy się wesprzeć jak tylko potrafimy.
Trzymaj się cieplutko.

Cześć dziewczyny

Witaj. Przykro mi bardzo że musisz przez to przechodzić. Zostań tu z nami. Na pewno dostaniesz wsparcie i wiedzę jakiej będziesz szukać :)

Też ciągle dodaje słowa "jeśli wszystko dobrze się potoczy" , Chyba musimy przestać tak mówić myslec A włączyć pozytywne myślenie - będzie dobrze !! Bo będzie, prawda ?? [emoji8][emoji4]
Kochana, a mogę Ci odpowiedzieć jutro? :unsure: Wtedy może będę bardziej pewna ...
Ja wiem ze musimy myśleć pozytywnie i ja zawsze w życiu jestem optymistka i to nie jest tak ze mam damę pesymistyczne myśli.. Nie. Ja mam gdzieś w głębi nadzieje ze będzie dobrze, ale również gdzieś z tylu siedzi jakiś diabeł który mówi: nie ciesz się bo będzie tak samo jak ostatnio :hmm: a w dodatku hormony do tego dochodzą i na prawdę czuje się rozbita i labilna emocjonalnie...
W każdym razie proszę o kciuki jutro miedzy 17.30 a 18.30❤️☺️

@Martyna84 Przykro mi :( masz już dziecko? Czy to była pierwsza ciąża? Zostań tu, bo dziewczyny na prawdę potrafią czynić cuda ❤️

Cześć dziewczyny
Ehhh...bardzo mi przykro że tu trafiłaś. To takie niesprawiedliwe...ale na tym forum uzyskasz wiele wsparcia i dziewczyny na pewno bardzo Ci pomogą jeśli zechcesz szukać powodu straty, ale życzę Ci z całego serca żeby okazało się że był to nieszczęśliwy przypadek. Jeśli będziesz miała siłę i ochotę to napisz nam kilka słów o sobie.

Kochana, a mogę Ci odpowiedzieć jutro? :unsure: Wtedy może będę bardziej pewna ...
Ja wiem ze musimy myśleć pozytywnie i ja zawsze w życiu jestem optymistka i to nie jest tak ze mam damę pesymistyczne myśli.. Nie. Ja mam gdzieś w głębi nadzieje ze będzie dobrze, ale również gdzieś z tylu siedzi jakiś diabeł który mówi: nie ciesz się bo będzie tak samo jak ostatnio :hmm: a w dodatku hormony do tego dochodzą i na prawdę czuje się rozbita i labilna emocjonalnie...
W każdym razie proszę o kciuki jutro miedzy 17.30 a 18.30❤☺

@Martyna84 Przykro mi :( masz już dziecko? Czy to była pierwsza ciąża? Zostań tu, bo dziewczyny na prawdę potrafią czynić cuda ❤
Będziemy trzymać , ja też o 3 ciąży powiedziałam dopiero po 9 tyg , o 1 wiedzieli wszyscy i potem musiałam się tłumaczyć ,o 2 wiedziały tylko 2 osoby moja siostra i przyjaciółka ,nikt poza nimi

reklama
Do góry