reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wizytę mam 29.06 dopiero, także jeszcze trochę czasu. Mnie jakoś od dnia okresu który już nie przyszedł zaczął pobolewac brzuch i poki co codziennie coś mnie ćmi "okresowo" i wiem już że to jest normalne, ale w nocy to było mocniej niz to na codzień bo mnie az obudzilo, no wystraszyłam się nie powiem [emoji20] szkoda że nie ma sensu robić bety bo byłabym spokojniejsza jesli wiedzialabym że rośnie ok, jednak do 29.06 jeszcze trochę czasu zostało. [emoji20]

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu pierwszy raz i niestety po dwóch poronieniach (6 i 5 tydzień), przy czym mam stwierdzone PCOS i cykle stymulowane. Czy to przekreśla posiadanie maluszka? Sama nie wiem co o tym myśleć. Lekarz uspakaja a głowa swoje

@kb.karola90 to nawet spokojnie u Was i oby tak dalej :) co do starań to nie wiem. Mąż mówi, że już mu znikły te ranki, braliśmy heviran i mąż dodatkowo zowirax w maści i coś jeszcze. Dopiero 27.06 idzie na kontrolę i wszystko się wyjaśni. Teraz znalazłam jakąś zmianę na pieprzyku i byłam dziś u rodzinnego ale dopiero po13 mnie przyjmie a byłam z rana. Chory system jak jest potrzeba to trzeba czekać. Mam nadzieję, że to nic złego ale wolę sprawdzić. W lipcu o ile zadzwonia idę do pracy. Co ma być to będzie :)

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu pierwszy raz i niestety po dwóch poronieniach (6 i 5 tydzień), przy czym mam stwierdzone PCOS i cykle stymulowane. Czy to przekreśla posiadanie maluszka? Sama nie wiem co o tym myśleć. Lekarz uspakaja a głowa swoje
Hej, szkoda że musiałaś tu trafić. Czy robiłaś jakaś diagnostyke po tych poronieniach? Widziałaś serduszko w tych ciazach czy nie?

Do góry