Charlotte21
Fanka BB :)
U mnie kiepsko. Szczególnie z samopoczuciem. Źle to znoszę. Ciągle mnie boli brzuch ciągle do łazienki, którą jest na drugim końcu korytarza. Daje materiał do sprawdzenia Panią położonym i jest to mega krecujace.@coco07 śluz nie musi oznaczać nic złego chociaż rozumiem Twój strach. Nie martw się na zaś. Wszystko będzie dobrze ❤
@Charlotte21 jak tam u Ciebie?
@Dzoana88 kochana z tymi lekarzami już tak bywa. Pamiętam jak ja lezalam w szpitalu też nie był przyjemny, a później na wizycie to nawet przeprosił bo w szpitalu dużo się dzieje, zlecił dużo badań i rozmawiał ze mną bardzo dobrze. Jeśli dobry lekarz, a tym bardziej, że przepisuje potrzebne leki warto się go trzymać. Jeśli będzie cały czas nieprzyjemny to wiadomo po co się stresować
@Madlein jsk najbardziej można Wit dha pomaga w odpowiednim rozwoju kory mózgowej u dzieciątko śmiało możesz brać. Jak już wylykasz te to proponuję samo dha jest pregna DHA. Ja ogólnie jestem zwolennikiem lykania witamin oddzielnie niż w tym zestawie jedynie Wit B12 biorę z kwasem foliowym bo mam pod język i to mi służy na moje naczynka, a już inna B12 nie wchlaniala się tak dobrze. Polecam również Wit d3 bardzo ważna, mogą koleżanka w pierwszej ciąży nic nie brała i zalowala, że tej Wit d3 nie brała bo później musiała i tak dawać dziecku i to ciemiaczko dłużej dochodziło do siebie.
Słońce pięknie świeci A ja się niczym nie cieszę.
Zrobiłam wszystko co mogłam. Na USB za jakies 3 h dowiem soe czy sie samo oczyscilo a ja tego po prostu nie zauwazylam czy bedxie lyzeczkoanie dzisian. Eh. Ciezki weekend