reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moja koleżanka ma nadczynność tarczycy i ona musiała brać jod A ja mam niedoczynność tarczycy hashimoto i ja nie mogę brać jodu i mam bardzo mało solic potrawy bo sól też zawiera jod. I powiedziała mi że w żadnym wypadku na wakacje się nie wybierać nad morze ponieważ tam też jest jod. Więc tak naprawdę nie wiem od czego to zależy. Jednym karzą brać jod przy niedoczynności A drugim zabraniają za wszelką cenę. Dlatego ja kwas foliowy za wszelką cenę kupuje bez jodu ale z witaminą d3 oraz z witaminą b12.

reklama
Moja koleżanka ma nadczynność tarczycy i ona musiała brać jod A ja mam niedoczynność tarczycy hashimoto i ja nie mogę brać jodu i mam bardzo mało solic potrawy bo sól też zawiera jod. I powiedziała mi że w żadnym wypadku na wakacje się nie wybierać nad morze ponieważ tam też jest jod. Więc tak naprawdę nie wiem od czego to zależy. Jednym karzą brać jod przy niedoczynności A drugim zabraniają za wszelką cenę. Dlatego ja kwas foliowy za wszelką cenę kupuje bez jodu ale z witaminą d3 oraz z witaminą b12.

Jak masz hashi to się nie dziwię że kazali unikać jodu. Tu się zgadzam w100%

No dlatego staram się odstawić nawet solenie potraw. Wyniki z TSH miałam robione 21 marca lekarz nie dzwonił więc musiały wyjść w porządku. Bynajmniej mam taką nadzieję. Może klimat Niemiecki na mnie zadziałał na duży plus[emoji23] tak się zawsze pocieszam jak wspomnę sobie z przed roku wyniki.

Myślicie że to "ten" ? Hehe czy jeszcze może być ciemniej :-D kurde nie znam się na tych owu
20190418_222438.jpg

Myślicie że to "ten" ? Hehe czy jeszcze może być ciemniej :-D kurde nie znam się na tych owu Zobacz załącznik 963867
Możecie działać. Ale mi się wydaje że kreska testową jest jeszcze jaśniejsza od kontrolnej A musi być tego samego koloru lub mocniejsza. Ale Przytulanki co dwa dni i może wam się udać. Trzymam kciuki mocno[emoji110][emoji110]

reklama
No to jak są co dwa dni to nie ma opcji żeby owulacje przeoczyć chyba że jej nie będzie w tym cyklu A myślałaś nad monitoringiem owulacji? To ci na 100% potwierdzi czy owulka była czy nie.

Do góry