reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
A ja nadal na sprzedaż mam 6op duphastonu jak coś to priv
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Lu_cy
Zapytam jak zawsze [emoji87] bierzesz tabletki które zawierają jod? Jeśli tak to od niego może być to skakanie.Dziewczyny odebralam przed chwila wyniki. Morfologia ok, tsh 3,48. Ostatnie badania tsh w polowie lutego 1,94. Jestem zalamana tym wynikiem, juz sie umowilam do endokrynologa. Nie wiem, dlaczego mam takie skoki. Nawet w ciazy mialam 3,14. Czy to mozliwe, ze przez stres i nieregularne odzywianie? Dodajcie otuchy.
Takaja123
@Pietruszka29 miałam zadać to samo pytanie co @Lu_cy ja właśnie dzięki @Lu_cy odkryłam dlaczego mi to tsh tak podskoczylo. Odstawilam prenatal uno i po 2 tyg tsh wróciło do normy
@Ijusz kochana jak tam się trzymasz? Cały dzień o Tobie myślę i przeżywam to razem z Tobą.
@Ijusz kochana jak tam się trzymasz? Cały dzień o Tobie myślę i przeżywam to razem z Tobą.
Pietruszka29
Początkująca w BB
Dziewczyny ja wlasnie od lutego daszeruje sie Prenatal Uno. A nyslalam, ze to takie dobre dla mojego organizmu? Od jodu moge miec taki skok? Endokrynolog sama zalecila zazywanie jodu.
Zabulinka_86
Jak tam kochana?Jeszcze nie ale brzuch boli bardziej. Jak o 19 zrobia to pewnie koło 21 wyjde.
Lu_cy
Mnie skoczylo po jodzie z 1.5 chyba do 3.5. Po odstawieniu miałam znowu 1.5. Mój lekarz mówi że ilość jodu którą spożywamy w soli jest wystarczająca.Dziewczyny ja wlasnie od lutego daszeruje sie Prenatal Uno. A nyslalam, ze to takie dobre dla mojego organizmu? Od jodu moge miec taki skok? Endokrynolog sama zalecila zazywanie jodu.
Takaja123
@Pietruszka29 u mnie była podobna sytuacja z 1.5 skocxylo mi do 2,44 i @Lu_cy podpowiedzialaco może być przyczyną więc odstawilam po 2 tyg tsh spadło do1, 76. Proponuję odstawić i zbadać tsh za 2 tyg
reklama
roki_1991
Dziewczyny ja wlasnie od lutego daszeruje sie Prenatal Uno. A nyslalam, ze to takie dobre dla mojego organizmu? Od jodu moge miec taki skok? Endokrynolog sama zalecila zazywanie jodu.
Dziwne, bo u mnie było wręcz odwrotnie. Przy tsh na poziomie 1.8 lekarz zalecił branie jodu. Brałam i w prenatalu i do tego jodid200 i tsh spadło do 1.5. Owszem, możesz spróbować odstawić i zobaczyć za jakieś 2-3tyg ale jak dla mnie zawsze się wydawało że jod powoduje obniżenie tsh i jest nie wskazany dla osób z niska wartością tsh właśnie dlatego że jeszcze go obniża.