reklama
Zabulinka_86
Fanka BB :)
Też tak czekałam na czczo, bo może będzie zabieg i dopiero po 16 jadłam.Lekarka moja juz wyszla ja od rana na czczo...
Zabulinka_86
Dziewczyny chcę zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy. Znalezienie laboratorium to jakaś tragedia, ale udało się przy klinice reumatologicznej wykonują. Robią oznaczenie przeciwkardiolipinowe igG i igM oraz beta 2 glikoproteina igG i igM, ale białka c i białka s tam nie robią i nawet nie wiedziały co to jest. Dziewczyny polecalyscie, żeby te badania też zrobić, to chcę je zrobić. Czy te badania już w normalnym laboratorium zrobię?
Lu_cy
Ja robiłam te badania w diagnostyceDziewczyny chcę zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy. Znalezienie laboratorium to jakaś tragedia, ale udało się przy klinice reumatologicznej wykonują. Robią oznaczenie przeciwkardiolipinowe igG i igM oraz beta 2 glikoproteina igG i igM, ale białka c i białka s tam nie robią i nawet nie wiedziały co to jest. Dziewczyny polecalyscie, żeby te badania też zrobić, to chcę je zrobić. Czy te badania już w normalnym laboratorium zrobię?
roki_1991
Dziewczyny chcę zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy. Znalezienie laboratorium to jakaś tragedia, ale udało się przy klinice reumatologicznej wykonują. Robią oznaczenie przeciwkardiolipinowe igG i igM oraz beta 2 glikoproteina igG i igM, ale białka c i białka s tam nie robią i nawet nie wiedziały co to jest. Dziewczyny polecalyscie, żeby te badania też zrobić, to chcę je zrobić. Czy te badania już w normalnym laboratorium zrobię?
Też robiłam w diagnostyce. Mniejsze lab u mnie w mieście nie miało w ofercie i też babka zrobiła wielkie oczy co ja to chce... Więc musisz szukać dużego labu
Zabulinka_86
Ja robiłam te badania w diagnostyce
A dużo placilyscie? Bo tak patrzę w diagnostyce taniej.Też robiłam w diagnostyce. Mniejsze lab u mnie w mieście nie miało w ofercie i też babka zrobiła wielkie oczy co ja to chce... Więc musisz szukać dużego labu
Lu_cy
Nie pamiętam juz tak dokładnie. A jak wchodzisz na stronę i sklep to nie widać cen?A dużo placilyscie? Bo tak patrzę w diagnostyce taniej.
reklama
Zabulinka_86
Widać. Sorki za głupie pytania. Nigdy nie zamawiałam badań przez internet i tak zastanawiam się na ile te ceny są rzeczywiste, ale chyba takie powinny być. Kupowalas przez neta i z tym szałas do laboratorium?Nie pamiętam juz tak dokładnie. A jak wchodzisz na stronę i sklep to nie widać cen?
Bo tu w diagnostyce ceny o połowę mniejsze niż chcieli przy klinice. I to mnie zaciekawiło.