reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moj ginekolog powiedział ze mam wybrac czekac w domu na samoistne poronienie albo poprostu pojsc na szpitala skierowanie dal w sobote. A ja tu w mojej miejscowosci poszlam zapytać sie do szpitala i p. Doktor powiedziela ze jak do środy nic sie nie zacznie to przyjsc w czw rano naczczo.

Wiem ze lepiej jak szyjka sama pusci i sie zacznie. A jak w swieta sie zacznie ?? Sama juz nie wiem co robic. Nie wiem czy dadza tabletki na samoistne czy od razu zabieg ?

@kb.karola90 to może warto spróbować z tym fotelem skoro w tej pozycji nie odczuwasz bólu. Który to Tc u Ciebie teraz?
Dzisiaj 38+4:) mega się cieszę że dotrwalismy do tego tygodnia ale niech już wylazi :D
@roki_1991 jeszcze urodzisz przede mną. Hahaha. A na sprzątanie niestety nie mam siły :( dlatego też boję się tej cc bo dosyć że leżałam te 20 tyg to jeszcze cesarka...no ale damy radę. Synek najważniejszy :) a co do tej wagi to mój lekarz kiedyś mi mówił że rzadko się myli w tym temacie...

@Ijusz kochana plus zabiegu jest taki, że rano zrobią, a po południu będziesz mogła wrócić do domu. Ja spędziłam w szpitalu trzy dni. Na 3 dzień zrobili zabieg i kilka godzin później mogłam wrócić już do domu. Szczerze jak wiedziałabym co mnie czeka od razu zgoddilabym się na zabieg.

@kb.karola90 może Antos czeka równo do 40tc :D

A czemu bylas az 3 dni? Czekali az samo sie zacznie? Ta lekarka co pytalam to chetna jest robic zabieg ale mowila ze ginekolodzy nie polecają i moj prowadzacy mowil ze w domu bez ingerecji bez zarazkow zawsze lepiej ale czasami jak sie nie oczyści samo do konca to i tak będzie potrzebne łyżeczkowanie. A tak wiemy ze i tak dosyc jest przezyc. Nawet swieta zbliżające sie mnie nie cieszą.

@Ijusz kochana plus zabiegu jest taki, że rano zrobią, a po południu będziesz mogła wrócić do domu. Ja spędziłam w szpitalu trzy dni. Na 3 dzień zrobili zabieg i kilka godzin później mogłam wrócić już do domu. Szczerze jak wiedziałabym co mnie czeka od razu zgoddilabym się na zabieg.

@kb.karola90 może Antos czeka równo do 40tc :D
Antoś to jeszcze w brzuchu siedzi a już pokazuje swój charakterek :D bardzo jestem ciekawa kiedy to ten nasz Królewicz postanowi opuścić mój wieeeeelki brzuch.

Wiem ze lepiej jak szyjka sama pusci i sie zacznie. A jak w swieta sie zacznie ?? Sama juz nie wiem co robic. Nie wiem czy dadza tabletki na samoistne czy od razu zabieg ?
Pewnie dadza ci tabletki zeby troche puscila,mi dali.i czulam ze sie zaczelo cos dziac.mi polozna mowila ze rozszerzaja jak najmniej sie da

Dzisiaj 38+4:) mega się cieszę że dotrwalismy do tego tygodnia ale niech już wylazi :D
@roki_1991 jeszcze urodzisz przede mną. Hahaha. A na sprzątanie niestety nie mam siły :( dlatego też boję się tej cc bo dosyć że leżałam te 20 tyg to jeszcze cesarka...no ale damy radę. Synek najważniejszy :) a co do tej wagi to mój lekarz kiedyś mi mówił że rzadko się myli w tym temacie...

Ty masz w takim razie ciążę tylko kilka dni starsza od mojej, wg om :) bo u mnie dziś 37+6! :) a majówki jedna za drugą się rozpakowuja ;)

reklama
Do góry