reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 to ja ci powiem ze moja też siedzi wysoko, szyjka długa twarda i zamknięta. Brzuch tylko czasem się spina, nic się nie szykuje. Ale jedne bliźniaki na tym forum już mamy :D także kto wie kto wie ;)
Ale uparte te Nasze Dzieciaczki. Antek to dzisiaj w ogóle jakiś leniwy. Także troszkę zaczynam schizowac. Ale może on po prostu szykuje się do drogi na drugą stronę brzuszka :D

reklama
@kb.karola90 po prostu nasza @Takaja123 czeka na wolny brzuszek, a my takie wredne że żadna nie chce zwolnić :p

Ale uparte te Nasze Dzieciaczki. Antek to dzisiaj w ogóle jakiś leniwy. Także troszkę zaczynam schizowac. Ale może on po prostu szykuje się do drogi na drugą stronę brzuszka :D

Moja wczoraj miała taki dzień. Nic jej nie ruszało. Aż zadzwoniłam do położnej żeby przyjechała posłuchać małej. I wszystko okej. Dopiero w nocy się obudziła porządnie, bo aż mnie kilka razy wybudziła ze snu, co nigdy się jej praktycznie nie zdarzyło.
Ja w nocy miałam sen że mi wody odeszły i to dwa razy :p ale tylko sen. Teściowa mi właśnie kracze że będę rodzic w święta, bo wg niej brzuch mi trochę opadł...

@kb.karola90 po prostu nasza @Takaja123 czeka na wolny brzuszek, a my takie wredne że żadna nie chce zwolnić :p

Moja wczoraj miała taki dzień. Nic jej nie ruszało. Aż zadzwoniłam do położnej żeby przyjechała posłuchać małej. I wszystko okej. Dopiero w nocy się obudziła porządnie, bo aż mnie kilka razy wybudziła ze snu, co nigdy się jej praktycznie nie zdarzyło.
Ja w nocy miałam sen że mi wody odeszły i to dwa razy :p ale tylko sen. Teściowa mi właśnie kracze że będę rodzic w święta, bo wg niej brzuch mi trochę opadł...
Ale to nie my wredne tylko nasze Dzieciaczki :D
Rozbudziłam tego mojego Łobuza ale chwilę poszłał i poszedł spać dalej. Widocznie taki dzień bo ja dzisiaj też nie tryskam energia. I powiedz teściowej że może sobie to krakanie w kieszeń wsadzić bo mi już dawno brzuszek opadł i duuuupa wielka :D

@kb.karola90 w 3paku nadal. 29t3d :)
Póki co narazie wszystko w granicach normy. Choć mało 1 z bliźniaków przybiera, ale ponoć "ujdzie". Profesor idzie na urlop, więc ja już wystraszona... Ale b3dzie to zastępowal lekarz, który też jest dość dobry, więc myślę, że jakoś wytrwamy. Standardowo kolejne święta w szpitalu. Bez skurczy, bez boli, ale i ja się boję wyjść i profesor bal wypuścić. No to sobie leżymy.
Sama nie wierzę, że przeszliśmy już tyle. [emoji173]

@kb.karola90 w 3paku nadal. 29t3d :)
Póki co narazie wszystko w granicach normy. Choć mało 1 z bliźniaków przybiera, ale ponoć "ujdzie". Profesor idzie na urlop, więc ja już wystraszona... Ale b3dzie to zastępowal lekarz, który też jest dość dobry, więc myślę, że jakoś wytrwamy. Standardowo kolejne święta w szpitalu. Bez skurczy, bez boli, ale i ja się boję wyjść i profesor bal wypuścić. No to sobie leżymy.
Sama nie wierzę, że przeszliśmy już tyle. [emoji173]
To juz nie podają Ci tego "czegos" żeby powstrzymać skurcze ?? Super wiadomość te Twoje dzieci to taki cud są bardzo dzielne i Ty oczywiście takze :-)

@Loli05 Ja nie pomogę, bo jakoś nie zauważyłam żeby mi włosy wypadały, czy stały się inne.. wszystko tak jak przed ciąża

@Ijusz Ja Cię podziwiam ze zdecydowałaś się tak długo czekać.. ja jak się dowiedziałam o tym ze serce nie bije, od razu chciałam jechać do szpitala, tyle ze ta wizyta była po południu i jednak stwierdziłam ze i tak nic ze mna na wieczor nie zrobią i wolałam jechać następnego dnia rano. Ale miałam takie głupie uczucie, ze nie chciałam mojego martwego dziecka u siebie w brzuchu. Nie wiem czemu tak zareagowałam ale chciałam jak najszybciej być już po... bolała mnie niesamowicie ta myśl, ze mam w sobie martwe dziecko... :(

@kb.karola90 Ja jestem chętna na Twoj brzuszek :D bardzo bardzo bardzo :p ale @ dopiero ma przyjść za 10 dni ... także oby nie przyszła a wtedy wstawię tu 2 kreseczki a ty zdjęcie Antosia ❤️

reklama
@kb.karola90 widzisz jak tu przyszłam to miałaś problemy już z szyjką i liczyłaś tygodnie, a ja Ci mówiłam że jeszcze przenosisz [emoji3590] ups chyba wykrakałam [emoji4]

@Oczekujaca123 bardzo się cieszę że już tak daleko. Leżąc przynajmniej masz ten komfort że zawsze lekarze na miejscu, a w domu byś się martwiła ciągle. Z tym że leżenie w szpitalu też nie podnosi komfortu psychicznego, ale z dwojga złego chyba to i tak lepsze...

Do góry