Takaja123
Fanka BB :)
@Niepatrzwstecz doskonale Cię rozumiem ja 04.04 miałam termin i też to był słaby dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na majówkę mialam tulić swojego bobasa.... też ostatnio myslalam jakby to było... byc teraz na końcówce... jeszcze będzie nam to dane nie smuć się kochana.Ja mam jakiś dół. Gdybym nie straciła to byłabym już na końcówce...
O trombofilie i zespół antyfosfolipidowy.O które badania pytasz ? Trombofilie ?
Jakiś absurd. Dalej nic nie wiem. Przyszła inna lekarka na obchód która stwierdziła, że wyników z labu ona nie ma a z usg co tam wyszło też nie wie, że mam czekać do rana na kolejne usg. Dramat@Psiara1996 kochana i jak tam sytuacja u Was?
Mieszkasz w Polsce ? Pytam , bo może w innych krajach są inne zwyczaje, ale jak jesteś w Polsce to masz prawo wiedzieć co wyszło na Usg i lekarka musi mieć to w dokumentach. Zazadalabym powtórnego usg. Masz prawo wiedzieć jaki jest stan Twój i dziecka bez względu na wiek ciąży.Jakiś absurd. Dalej nic nie wiem. Przyszła inna lekarka na obchód która stwierdziła, że wyników z labu ona nie ma a z usg co tam wyszło też nie wie, że mam czekać do rana na kolejne usg. Dramat
Co za podejście...masakra. Kurcze ale gdyby się działo coś złego to pewnie by Ci powiedzieli. Ale chore jest to że leżysz w szpitalu i nadal nic nie wiesz. Przecież tamta pierwsza lekarka musiała coś wpisać w kartotekę.Jakiś absurd. Dalej nic nie wiem. Przyszła inna lekarka na obchód która stwierdziła, że wyników z labu ona nie ma a z usg co tam wyszło też nie wie, że mam czekać do rana na kolejne usg. Dramat
No, A który to tc?Wątpię aby było echo płodu, gdyby było to by je wydrukowała, a ona wydrukowała sam zarodek.
8. We wtorek echo płodu było 180 na min. A ta na usg coś poklikala ale wydruk był samego zarodka bez echaNo, A który to tc?
O trombofilie i zespół antyfosfolipidowy.