coco07
Fanka BB :)
@roki_1991 Metoda przytulanki co dwa dni była już w pierwszym cyklu i w sumie w drugim tez I to od razu po @ a to z tego powodu, ze w październiku posłuchałam w końcu mojej siostry, która zaszła w pierwsza ciaze dokładnie tak jak @kb.karola90 odnośnie starać od razu po @ Noi wtedy akurat nam się udało ostatnio tez tu pisałam, ze mąż miał wtedy lekkie załamanie bo myślał ze jak po stracie tez będziemy się tak samo kochać od razu po @ to również zaskoczy. A tu niestety A my tez ostatnio jesteśmy ciagle zmęczeni i przepracowani( zwłaszcza mój mąż) i tak jak tu dziewczyny pisały nam tez nie zawsze się chce co 2 dni, wiec postanowiłam się zaopatrzyć w te paski, żeby troszkę jakoś nam to ułatwić
No ale nic, zobaczymy co wyjdzie..
ja jestem jeszcze na zbijaniu tarczycy bo wyszła mi w tamtym miesiącu ponad 3... wiec tez gdzieś w podświadomości myśle, ze może przez to narazie się nie udało ..
@Madlein Ja nie pisze bo tez się na tym nie znam. Miałam robione monitoringi, ale u mnie było to na zasadzie:
Lekarz: No widzę spory pęcherzyk dominujący, dziś albo jutro powinien pęknąć. Proszę przyjść za 4 dni.
Idę za 4 dni.
Lekarz: pęcherzyk pęknął niedawno, bo widzę ze jeszcze jest płyn w zatoce „jakiejś tam”
I coś mi gdzie świta jakieś 2.2 mm (ale nie jestem pewna czy dobrze pamietam i czy pecherzyk tyle może mieć)
Masz możliwość zadzwonić do lekarza?
No ale nic, zobaczymy co wyjdzie..
ja jestem jeszcze na zbijaniu tarczycy bo wyszła mi w tamtym miesiącu ponad 3... wiec tez gdzieś w podświadomości myśle, ze może przez to narazie się nie udało ..
@Madlein Ja nie pisze bo tez się na tym nie znam. Miałam robione monitoringi, ale u mnie było to na zasadzie:
Lekarz: No widzę spory pęcherzyk dominujący, dziś albo jutro powinien pęknąć. Proszę przyjść za 4 dni.
Idę za 4 dni.
Lekarz: pęcherzyk pęknął niedawno, bo widzę ze jeszcze jest płyn w zatoce „jakiejś tam”
I coś mi gdzie świta jakieś 2.2 mm (ale nie jestem pewna czy dobrze pamietam i czy pecherzyk tyle może mieć)
Masz możliwość zadzwonić do lekarza?
Ostatnia edycja: