reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Jivka piękny przyrost! Ja nie wiem czy pojdeza dwa dni bo juz dzisiaj myslalam ze zejdę jak czekałam na wyniki
@coco07 ja mój stały zestaw: pregna plus, acard i lekarka kazała mi brać od razu duphaston

@annkow111 czyli Ty nie musisz heparyny? A acard bierzesz 75 czy 150?

@Takaja123 Kochana co się dzieje ? :( No kto jak kto, ale Ty, taka silna kobieta się poddajesz?? Przecież wierzyłas w ten cykl po poprzedniej ciąży i ja również mocno wierzyłam!❤️ Co się stało, ze taka decyzja?

@Takaja123 mam nadzieję ze tylko dzisiaj masz gorszy dzień i jutro znowu nabierzesz sił do działania!
@coco07 póki co nic mu lekarka nie mówiła. Robiłam zespół antyfosfolipidowy i wyszło ok a trombofili nie robilam. Mam nadzieje ze mi nie jest potrzebna...acard lekarka chciała żeby brała 150 ale sie balam i brałam 75

@Takaja123 jeśli potrzebujesz przerwy to ją zrób i tyle, starania nie są proste zwłaszcza kiedy przechodzisz biochemiczną i już w sercu wzbierała radość... Trzymam za Ciebie kciuki [emoji8]

@coco07 ja nic nie biorę, bo u mnie wszystko spowodował parwowirus i najważniejsze było się tego pozbyć z organizmu. Dotychczas nie miałam problemów z utrzymaniem ciąży

reklama
Hej dziewczynki. Czy ktoś oprócz @Oczekujaca123 @roki_1991 @Marika92 jeszcze mnie pamięta? Fakt "zaniedbałam was" ale mam nadzieje ze tylko na chwilkę. Mocno witam się z wszystkimi dziewczynami co mnie nie kojarzą. Walczcie!
A gdybyscie chciały uzupełnić naszą "zakurzona" listę to zapraszam

Do góry