reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki. Czy ktoś oprócz @Oczekujaca123 @roki_1991 @Marika92 jeszcze mnie pamięta? Fakt "zaniedbałam was" ale mam nadzieje ze tylko na chwilkę. Mocno witam się z wszystkimi dziewczynami co mnie nie kojarzą. Walczcie!
A gdybyscie chciały uzupełnić naszą "zakurzona" listę to zapraszam
Mi nie działa ten link ale można mni3 dopisać
Amelka i Staś przewidywana data porodu 30.06.2019 [emoji173]

reklama
Hej dziewczynki. Czy ktoś oprócz @Oczekujaca123 @roki_1991 @Marika92 jeszcze mnie pamięta? Fakt "zaniedbałam was" ale mam nadzieje ze tylko na chwilkę. Mocno witam się z wszystkimi dziewczynami co mnie nie kojarzą. Walczcie!
Hej :) ja Ciebie pamiętam :) i poproszę o dopisanie...PTP 27.04.2019

Mnie też można dopisać :-) Maksymilian TP 20.06

@coco07 @annkow111 wczoraj od rana jakiegoś doła miałam i tak cały dzień. Dziś jest trochę lepiej ale na nic się nie nastawiam szczerze mówiąc bo nie staramy się zbyt intensywnie. Co ma być to będzie.
@annkow111 cieszę się, że Tobie udało się oby wszystko było dobrze i dzidzia rosła spokojnie :)
@coco07 za Ciebie trzymam kciuki żebys 1 kwietnia zobaczyła dwie kreseczki.
@Oczekujaca123 jak tam u Was? Minął już 26tc? ❤️

@Takaja123 doskonale Cię rozumiem. Ja dopiero MOŻE w przyszłym cyklu będę się starać. Bardzo się cieszę, że dziewczynom się udaje i są w ciąży. I każdej tego życzę, ale również jest to niestety przygnębiające dla staraczek jak ja. Bo z jednej strony się niecierpliwę, też bym chciała a z drugiej się boję, żeby się nie powtórzyła sytuacja. I czasem brak siły i chęci. U mnie w rodzinie akurat jak byłam jeszcze w ciąży to urodziły dwie kuzynki, teraz jak już w ciąży nie jestem to do sierpnia urodzą 3 kolejne kuzyni. Z tego jedna znajoma już urodziła a druga ma rodzić w czerwcu ,,, i tak ja wspomniałam, strasznie się cieszę, że będą albo mają już dzieci, ale z drugiej strony mnie to trochę dołuje, że ja muszę czekać, że kontrolować wszystko... a czas i lata lecą. I też średnio po 3 dni mam doła, że mam ochotę wyjechać i nie wracać. :/

@coco07 @annkow111 wczoraj od rana jakiegoś doła miałam i tak cały dzień. Dziś jest trochę lepiej ale na nic się nie nastawiam szczerze mówiąc bo nie staramy się zbyt intensywnie. Co ma być to będzie.
@annkow111 cieszę się, że Tobie udało się oby wszystko było dobrze i dzidzia rosła spokojnie :)
@Oczekujaca123 jak tam u Was? Minął już 26tc? ❤

Dziękuje kochana ❤ Ja mam ogromna nadzieje ... chociaż z drugiej strony wątpię z powodu tej mojej nieszczęsnej tarczycy :(
Także co ma być, to będzie ...
I ja również trzymam kciuki za ciebie mimo takich chwilowych dołków, jesteś silna babka ❤☺️

@Charlotte21 mnie też zdolowalo to, że dziewczyna, która była w ciąży na tym samym etapie co ja urodziła bardzo się z tego cieszę ale nadała imię takie, które my też chcieliśmy dla tego dziecka i to mnie po prostu dobilo i pół dnia przeplakalam. To nawet nie jest zazdrość ani nic z tych rzeczy raczej pytanie dlaczego ja nie mogę. Dodatkowo pytania czy w ciąży jestem jakieś kilka dni temu wiec odpowiadam, że nie, a wczoraj ta sama osoba oj to mi wygląda na zachcianki ciążowe. No i jak ją mam sobie z tym radzic. Po prostu opadłam z sił ot tak

@Oczekujaca123 jak tam u Was? Minął już 26tc? [emoji3590]
26t2d. Na usg wszystko ok. Dzieciaki ważą 970g i 880g. .dziś badanie na fotelu przez profesora , ale przepadł gdzieś że studentami [emoji25] więc czekam...

reklama
Do góry