reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki. Czy ktoś oprócz @Oczekujaca123 @roki_1991 @Marika92 jeszcze mnie pamięta? Fakt "zaniedbałam was" ale mam nadzieje ze tylko na chwilkę. Mocno witam się z wszystkimi dziewczynami co mnie nie kojarzą. Walczcie!
A gdybyscie chciały uzupełnić naszą "zakurzona" listę to zapraszam
Mi nie działa ten link ale można mni3 dopisać
Amelka i Staś przewidywana data porodu 30.06.2019 [emoji173]

reklama
Hej dziewczynki. Czy ktoś oprócz @Oczekujaca123 @roki_1991 @Marika92 jeszcze mnie pamięta? Fakt "zaniedbałam was" ale mam nadzieje ze tylko na chwilkę. Mocno witam się z wszystkimi dziewczynami co mnie nie kojarzą. Walczcie!
Hej :) ja Ciebie pamiętam :) i poproszę o dopisanie...PTP 27.04.2019

Mnie też można dopisać :-) Maksymilian TP 20.06

@coco07 @annkow111 wczoraj od rana jakiegoś doła miałam i tak cały dzień. Dziś jest trochę lepiej ale na nic się nie nastawiam szczerze mówiąc bo nie staramy się zbyt intensywnie. Co ma być to będzie.
@annkow111 cieszę się, że Tobie udało się oby wszystko było dobrze i dzidzia rosła spokojnie :)
@coco07 za Ciebie trzymam kciuki żebys 1 kwietnia zobaczyła dwie kreseczki.
@Oczekujaca123 jak tam u Was? Minął już 26tc? ❤️

@Takaja123 doskonale Cię rozumiem. Ja dopiero MOŻE w przyszłym cyklu będę się starać. Bardzo się cieszę, że dziewczynom się udaje i są w ciąży. I każdej tego życzę, ale również jest to niestety przygnębiające dla staraczek jak ja. Bo z jednej strony się niecierpliwę, też bym chciała a z drugiej się boję, żeby się nie powtórzyła sytuacja. I czasem brak siły i chęci. U mnie w rodzinie akurat jak byłam jeszcze w ciąży to urodziły dwie kuzynki, teraz jak już w ciąży nie jestem to do sierpnia urodzą 3 kolejne kuzyni. Z tego jedna znajoma już urodziła a druga ma rodzić w czerwcu ,,, i tak ja wspomniałam, strasznie się cieszę, że będą albo mają już dzieci, ale z drugiej strony mnie to trochę dołuje, że ja muszę czekać, że kontrolować wszystko... a czas i lata lecą. I też średnio po 3 dni mam doła, że mam ochotę wyjechać i nie wracać. :/

@coco07 @annkow111 wczoraj od rana jakiegoś doła miałam i tak cały dzień. Dziś jest trochę lepiej ale na nic się nie nastawiam szczerze mówiąc bo nie staramy się zbyt intensywnie. Co ma być to będzie.
@annkow111 cieszę się, że Tobie udało się oby wszystko było dobrze i dzidzia rosła spokojnie :)
@Oczekujaca123 jak tam u Was? Minął już 26tc? ❤

Dziękuje kochana ❤ Ja mam ogromna nadzieje ... chociaż z drugiej strony wątpię z powodu tej mojej nieszczęsnej tarczycy :(
Także co ma być, to będzie ...
I ja również trzymam kciuki za ciebie mimo takich chwilowych dołków, jesteś silna babka ❤☺️

@Charlotte21 mnie też zdolowalo to, że dziewczyna, która była w ciąży na tym samym etapie co ja urodziła bardzo się z tego cieszę ale nadała imię takie, które my też chcieliśmy dla tego dziecka i to mnie po prostu dobilo i pół dnia przeplakalam. To nawet nie jest zazdrość ani nic z tych rzeczy raczej pytanie dlaczego ja nie mogę. Dodatkowo pytania czy w ciąży jestem jakieś kilka dni temu wiec odpowiadam, że nie, a wczoraj ta sama osoba oj to mi wygląda na zachcianki ciążowe. No i jak ją mam sobie z tym radzic. Po prostu opadłam z sił ot tak

@Oczekujaca123 jak tam u Was? Minął już 26tc? [emoji3590]
26t2d. Na usg wszystko ok. Dzieciaki ważą 970g i 880g. .dziś badanie na fotelu przez profesora , ale przepadł gdzieś że studentami [emoji25] więc czekam...

reklama
Do góry