reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moze napisze @Oczekujaca123 niedlugo badzmy dobrej mysli [emoji5]

Tak mnie dziasiaj glowa bolii[emoji24] juz wzielam tabletke 1h temu i nic jeszcze mocniej boli ...juz nie wiem ci mam zrobic . Ja głowę podniose to jest jeszcze gorzej .

@hona musimy cierpliwie czekać na wieści @Oczekujaca123 kochana wiedz, że Jestesmy z całym sercem ❤️

@hona a jak tam u Ciebie? Bierzesz dalej oeparol? Ja zaczęłam od tego cyklu wydaje mi się, że troszkę pomaga i do tego Acard. Chyba też dzięki temu ta @ rozkręcila się bo już myślałam, że będzie taka nijaka.

@Paulina97 spróbuj bardziej nawodnic się i wypij wody :)

@coco07 marzenia są po to by je spełniać ❤️ mocno trzymam kciuki aby udało Ci się je spełnić :) wspomagasz się jakoś w tym cyklu? Masz już wyniki mutacji?

@Jusstyna1501 kochana a jak Ty się czujesz?
Średnio... Jestem teraz na l4, muszę zrobić badania i kontrolne USG. Ciągle myślę o tym co się stało I mam wrażenie że otoczenie mnie nie rozumie tylko w waszych słowach znajduje nadzieję i pocieszenie:( to była moja pierwsza ciąża I boję się że następna też się tak skończy...

@Jusstyna1501 wiem co czujesz ale zajdziesz napewno w najblizszym czasie..na razie musi sie wszystko zagoic, przebadaj sie i zanim sie obejrzysz znowu zielone swiatlo dostaniesz [emoji110][emoji4]

Średnio... Jestem teraz na l4, muszę zrobić badania i kontrolne USG. Ciągle myślę o tym co się stało I mam wrażenie że otoczenie mnie nie rozumie tylko w waszych słowach znajduje nadzieję i pocieszenie:( to była moja pierwsza ciąża I boję się że następna też się tak skończy...
Kochana nie martw się na tym forum jest nie tylko pocieszenie ale i nadzieja ze następnym razem się uda [emoji3590] musisz przejść przez ten trudny moment wg swojego rytmu ale potem zacznij wierzyć od nowa [emoji8]

reklama
@Jusstyna1501 z tego co kojarzę to u Ciebie był niski poziom progesteronu. Lekarz pewnie zaleci Ci branie luteiny lub duphaston. Zobaczysz wszystko się ułoży. Wiem, że łatwo mówić i mogę się domyślać co przeżywasz przeszłam przez to. Jeśli psychicznie czujesz się gotowa i lekarz da zielone światło staraj się od razu jest łatwiej zajść. Ja teraz żałuję, że nie zaczęłam po 1 cyklu gdzie jeszcze organizm był nastawiony na ciąże. Niedawno przeżyłam ciąże biochemiczna i teraz nie chce odpuszczac tylko starać się od razu może zaskoczy. Mocno tule i trzymam za Ciebie kciuki ❤️ możesz tutaj pisać wszystko co Ci leży na sercu i pytaj służymy pomocą

Do góry