reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Paula919191 myśl pozytywnie, a my tu wszystkie trzymamy mocno kciuki i kibicujemy z całego serca [emoji3590]

@Pietruszka29 kochana nie załamuje się. U nas też niedługo zaswieci słońce zobaczysz. Jestem właśnie po biochemicznej i na początku płacz ale to mi dało nadzieję, że może teraz zaskoczy i wszystko potoczy się lepiej. Głowa do góry i łap od @Paula919191 fluidy i od reszty dziewczyn, niedługo zwolni się kilka brzuszków to przejmiemy [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@kb.karola90 oooo to widać, że Antos to silny chłopak :) niedługo będziesz mogła go tulic w ramionach i opowiadać jak to kopal mamusie będąc jeszcze w brzuszku [emoji3590]

@Oczekujaca123 kochana cały czas o Was pamiętam i jestem z Tobą całym sercem. Mam nadzieję, że troszkę sytuacja uspokoiła się. Tule Cię [emoji3590]

@Dzoana88 a jak tam u Ciebie?

@Jivka jak tam wakacje? :)
Ano jakoś leci dzien za dniem, troche chcialabym mniej o tych staraniach myslec. Pije len mielony, na dniach powinny przyjść paski owu to sobie trochę posprawdzam z ciekawości. No zobaczymy co ten cykl nam przyniesie [emoji4] ciesze sie kochana że masz w sobie sporo pozytywnej energii i Ze pamiętasz tu o nas wszystkich [emoji182] to co, ten cykl jest nasz ? [emoji16]

reklama
Hej,bylam dzis potwierdzic poronienie,fasolka zmalala i sie rozmyla troche.szyjka zamknieta,wiec ide jutro do szpitala na sale i bede czekac az bedzie wolne miejsce zeby mnie wcisneli.panie polozne przemile,jestem zadowolona.jedna sie smiala ze zadaje duzo szczegolowych pytan,no ale juz tak mam ze lubie wiedziec wszysciutko.powiedziala ze dostane czopki na zmiekczenie szyjki ale pewnie zanim zacznie cos bolec to wjade na uspienie.w penym sensie juz sie nie moge doczekac,mam nadzieje ze bedzie miejce jutro a nie w czwartek.mowila tez ze moge byc zdolowana i placzliwa bo to duzo hormonow powariuje.

@Loli05. To dobrze ze Cie wcisna bo takie czekanie jest na pewno dla Ciebie męczące. I myślę ze lekarka mówi prawdę że zacznie się burza hormonów. U mnie tak naprawdę to co sie stało dotarło po jakiś 2 dniach. Na początku czytałam inne forum o przyczynach itp i znalazłam taki temat o pomocy po poronieniu. Wtedy stwierdziłam ze mi to nie będzie potrzebne bo świetnie sobie radze. Teraz wiem, ze jest to dla nas ciężkie przeżycie i ja w sumie to teraz nie moge sje z tego otrząsnąć

reklama
Do góry