coco07
Fanka BB :)
@coco07 marzenia są po to by je spełniać mocno trzymam kciuki aby udało Ci się je spełnić wspomagasz się jakoś w tym cyklu? Masz już wyniki mutacji?
@Jusstyna1501 kochana a jak Ty się czujesz?
Niestety jeszcze czekam obliczyłam 14 dni roboczych, to powinny najpóźniej być 19 marca. Robię to co wcześniej biorę olej z wiesiołka od 1 dc i pije siemię lniane. Bo w sumie od zabiegu zauważyłam ze nie mam śluzu w czasie owulacji. Ale nie przejmowałam się tym bo kiedyś gdzieś mi się rzuciło w oczy, ze nawet jak nie widać na zewnątrz, nie znaczy ze nie ma go w środku .. W tamtym cyklu taki śluz płodny miałam niedługo przed zbliżająca się @ do teraz nie wiem czy tak późno miałam owu czy co ( a może, bo skoro nic nie wyszło wtedy co niby powinna być owu, to może rzeczywiście aż taj się obsunęła) a wtedy się nie przytulalismy z mężem. Jedyna nowość w tym cyklu to to ze zakupiłam testy owulacyjne i mam zamiar je robić .. tylko nadal kminie kiedy zacząć
A Ty, bierzesz coś?
Dziewczynki wie któraś co u @Oczekujaca123? Martwię się.
Ja tez ciagle sprawdzam czy dała znać myśle o niej kilkanaście razy dziennie ... może potrzebuje teraz spokoju i pobyć sama ze sobą ..
Mocno wierze, ze będzie Ok