reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moze napisze @Oczekujaca123 niedlugo badzmy dobrej mysli [emoji5]

Tak mnie dziasiaj glowa bolii[emoji24] juz wzielam tabletke 1h temu i nic jeszcze mocniej boli ...juz nie wiem ci mam zrobic . Ja głowę podniose to jest jeszcze gorzej .

@hona musimy cierpliwie czekać na wieści @Oczekujaca123 kochana wiedz, że Jestesmy z całym sercem ❤️

@hona a jak tam u Ciebie? Bierzesz dalej oeparol? Ja zaczęłam od tego cyklu wydaje mi się, że troszkę pomaga i do tego Acard. Chyba też dzięki temu ta @ rozkręcila się bo już myślałam, że będzie taka nijaka.

@Paulina97 spróbuj bardziej nawodnic się i wypij wody :)

@coco07 marzenia są po to by je spełniać ❤️ mocno trzymam kciuki aby udało Ci się je spełnić :) wspomagasz się jakoś w tym cyklu? Masz już wyniki mutacji?

@Jusstyna1501 kochana a jak Ty się czujesz?
Średnio... Jestem teraz na l4, muszę zrobić badania i kontrolne USG. Ciągle myślę o tym co się stało I mam wrażenie że otoczenie mnie nie rozumie tylko w waszych słowach znajduje nadzieję i pocieszenie:( to była moja pierwsza ciąża I boję się że następna też się tak skończy...

@Jusstyna1501 wiem co czujesz ale zajdziesz napewno w najblizszym czasie..na razie musi sie wszystko zagoic, przebadaj sie i zanim sie obejrzysz znowu zielone swiatlo dostaniesz [emoji110][emoji4]

Średnio... Jestem teraz na l4, muszę zrobić badania i kontrolne USG. Ciągle myślę o tym co się stało I mam wrażenie że otoczenie mnie nie rozumie tylko w waszych słowach znajduje nadzieję i pocieszenie:( to była moja pierwsza ciąża I boję się że następna też się tak skończy...
Kochana nie martw się na tym forum jest nie tylko pocieszenie ale i nadzieja ze następnym razem się uda [emoji3590] musisz przejść przez ten trudny moment wg swojego rytmu ale potem zacznij wierzyć od nowa [emoji8]

reklama
@Jusstyna1501 z tego co kojarzę to u Ciebie był niski poziom progesteronu. Lekarz pewnie zaleci Ci branie luteiny lub duphaston. Zobaczysz wszystko się ułoży. Wiem, że łatwo mówić i mogę się domyślać co przeżywasz przeszłam przez to. Jeśli psychicznie czujesz się gotowa i lekarz da zielone światło staraj się od razu jest łatwiej zajść. Ja teraz żałuję, że nie zaczęłam po 1 cyklu gdzie jeszcze organizm był nastawiony na ciąże. Niedawno przeżyłam ciąże biochemiczna i teraz nie chce odpuszczac tylko starać się od razu może zaskoczy. Mocno tule i trzymam za Ciebie kciuki ❤️ możesz tutaj pisać wszystko co Ci leży na sercu i pytaj służymy pomocą

Do góry