martakratka
Fanka BB :)
Jezu dziewczyny mialo byc 3140 Takiego wielkoluda noe dalabym rady urodzicO matulku gratulacje ♡ jaki duży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu dziewczyny mialo byc 3140 Takiego wielkoluda noe dalabym rady urodzicO matulku gratulacje ♡ jaki duży
Hehehehe od razu jakoś mi lepiej ponad 5kg klocuś to konkret heheJezu dziewczyny mialo byc 3140 Takiego wielkoluda noe dalabym rady urodzic
Ja żelaza nie biorę bo mam bardzo wysoko, lepiej oznacz poziom zanim zaczniesz brać. Magnez biorę bo on też bierze udział w cyklu przemiany homocysteiny tak samo jak cynk i selenHej dziewczyny
Ta genetyk nic się nie odezwała. Jutro zadzwonię bo we wtorek mam wizytę.
Chciałam się dowiedzieć czy bierzecie może jeszcze magnez i żelazo? Warto po to sięgać?Bo biorę tylko penatral uno.
Też mam wysoki poziom żelaza i warto pierw sprawdzic jego poziom zanim zacznie się suplementacje, gdyż nadmiar żelaza ogólnie zle wpływa na organizmJa żelaza nie biorę bo mam bardzo wysoko, lepiej oznacz poziom zanim zaczniesz brać. Magnez biorę bo on też bierze udział w cyklu przemiany homocysteiny tak samo jak cynk i selen
Dokładnie :-) żelazo zdrowe nie jest, a nie każdy ma niedobory. Koszt badania to chyba 8 zł więc warto kontrolowaćTeż mam wysoki poziom żelaza i warto pierw sprawdzic jego poziom zanim zacznie się suplementacje, gdyż nadmiar żelaza ogólnie zle wpływa na organizm