reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@muza_ton u nas wszystko dobrze poza problemami brzuszkowymi malutkiej. Niestety dokarmiam ją butelką i nie robi codziennie kupki a w nocy przez to meczy ją brzuszek :/ a tak poza tym jest cudna i grzeczniutka. Dopiero do mnie dochodzi ze gdyby nie usg i szybka reakcja lekarzy to mogłabym nie miec teraz Emilki :( a co u Was? Jak Jasio?
Edit: A co u @anja_92

No właśnie @membaris zastanawia mnie też cisza u @anja93 . W szpitalu już była w dzień terminu. Pewnie już po :-) Jasiu zaś w drugą stronę, sadzi kupki jak szalony. Pierwsze dni to każdą pieluche. Teraz rzadziej ale najlepsze jak po jedzeniu śpi, odkladasz, kladziesz sie sama, już odlatujesz a tu slyszysz piard z gruzem no i przebrać trzeba. Wówczas się rozbudza, z reguły przy przebieraniu.ma czkawke. Podaje cyca, przypomni sobie że nie dojadl. I potem potrafi znowu zrobić kupę. No w nocy to mnie to totalnie osłabia :-)
Ktoś nad Wami czuwał i na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

reklama
@ivvonka bardzo się cieszę ze malutka ma się dobrze [emoji4] trzymam dalej za Was kciuki [emoji9]
@martakratka co tam u Was słychać ?
Hej :) U nas ok :) Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie :) Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały :) Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj :) A co u Ciebie?

Do góry