reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 cieple mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli, same naturalsy. Na poczatku ciazy infekcje sa czyms normalnym. Ale jak nie przejdzie to do lekarza. Z wit c mozna, ale lepiej naturalna, czyli kiwi, sok z cytryny z ciepla woda na czczo dobrze robi. Moze byc sok z zurawiny.

@roki_1991 niech tylko dobre wiesci zostana do konca. A dzidzius malutki i serduszko moze uciekac. Nie boj sie, ja tez slucham serduszka od poczatku. Bedzie dobrze

@Marika92 ucaluj Maksia

@Marika92 cudny Maksio. Po mamie. :)

@roki_1991, @patuśka super wieści. Się wzięłam i ucieszyłam. I niech tak dalej się pięknie układa. :)

I trzymam kciuki za staraczki. Tak czasem podczytuję, co u Was, ale nie mam za dużo tego czasu. I nie mogę za bardzo korzystać z telefonu na oddziale.
W niedzielę zmieniamy miejscówkę i przenosimy się z Instytutu Matki i Dziecka do Centrum Zdrowia Dziecka. To jest już spory kawałek drogi ode mnie. Tam malutką zdiagnozują jeszcze pod kątem nerek. Póki co wszystkie układy działają, Ala powolutku sobie rośnie. Nie za szybko, bo już zrezygnowaliśmy z sondy i jeszcze sporo wysiłku i energii kosztuje ją jedzenie z butelki. Odstępy czasowe między karmieniem są nieregularne, ale córcia rośnie i to jest najważniejsze, zjada prawie pełne dzienne porcje tylko rozkłada je sobie na raty.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko

@roki_1991, @patuśka super wieści. Się wzięłam i ucieszyłam. I niech tak dalej się pięknie układa. :)

I trzymam kciuki za staraczki. Tak czasem podczytuję, co u Was, ale nie mam za dużo tego czasu. I nie mogę za bardzo korzystać z telefonu na oddziale.
W niedzielę zmieniamy miejscówkę i przenosimy się z Instytutu Matki i Dziecka do Centrum Zdrowia Dziecka. To jest już spory kawałek drogi ode mnie. Tam malutką zdiagnozują jeszcze pod kątem nerek. Póki co wszystkie układy działają, Ala powolutku sobie rośnie. Nie za szybko, bo już zrezygnowaliśmy z sondy i jeszcze sporo wysiłku i energii kosztuje ją jedzenie z butelki. Odstępy czasowe między karmieniem są nieregularne, ale córcia rośnie i to jest najważniejsze, zjada prawie pełne dzienne porcje tylko rozkłada je sobie na raty.

Ivonka super że już bez sondy mega dzielna dziewczynka . Trzymajcie się ..

Brzmi optymistycznie :) trzymam za Was mocno kciuki, niech Ala rośnie i niech sie z niej maly pulpecik zrobi;)

@patuśka @roki gratuluję dobrych wieści :happy2: oby tak dalej &&&&

U mnie to dopiero jest rozbieżność między OM a usg... wg OM mam jak na suwaczku 7t 6d a wg usg dzisiaj będzie równo 9 tygodni, czyli maluchy są 8 dni starsze niż to wynika z terminu miesiączki :oo2: ale w związku z tym, że maluszki są większe niż powinny, nie martwię się. Gorzej gdyby było w drugą stronę...

Jeja jak suuper , że jesteście tacy dzielni :);* Niech malutka rośnie!
@roki_1991 @patuśka super, że wszystko w porządku i maleństwa sobie rosną:** Oby tak do końca ciąży ;)

Jaaa z niecierpliwością czekam co się wydarzy :)

reklama
@ivvonka myślałam ostatnio o was :) cieszę się że idzie w dobra stronę, małymi kroczkami ale do celu! I tak trzymać :) a póki co co mówią lekarze?? Co z główką małej?
@Syl92 już za chwilę testowanie, więc trzymam kciuki!! Kiedy testujesz???
@OneMoreTime super ze twoje dzidziaki tak sobie radzą pięknie :) kiedy masz następna wizytę?

Do góry