roki_1991
Fanka BB :)
Którego miałaś okres ostatni ?
27.07 a ty??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Którego miałaś okres ostatni ?
28 . Więc jesteśmy w tym samym tyg27.07 a ty??
Ivonka super że już bez sondy mega dzielna dziewczynka . Trzymajcie się ..@Marika92 cudny Maksio. Po mamie.
@roki_1991, @patuśka super wieści. Się wzięłam i ucieszyłam. I niech tak dalej się pięknie układa.
I trzymam kciuki za staraczki. Tak czasem podczytuję, co u Was, ale nie mam za dużo tego czasu. I nie mogę za bardzo korzystać z telefonu na oddziale.
W niedzielę zmieniamy miejscówkę i przenosimy się z Instytutu Matki i Dziecka do Centrum Zdrowia Dziecka. To jest już spory kawałek drogi ode mnie. Tam malutką zdiagnozują jeszcze pod kątem nerek. Póki co wszystkie układy działają, Ala powolutku sobie rośnie. Nie za szybko, bo już zrezygnowaliśmy z sondy i jeszcze sporo wysiłku i energii kosztuje ją jedzenie z butelki. Odstępy czasowe między karmieniem są nieregularne, ale córcia rośnie i to jest najważniejsze, zjada prawie pełne dzienne porcje tylko rozkłada je sobie na raty.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Brzmi optymistycznie trzymam za Was mocno kciuki, niech Ala rośnie i niech sie z niej maly pulpecik zrobi@Marika92 cudny Maksio. Po mamie.
@roki_1991, @patuśka super wieści. Się wzięłam i ucieszyłam. I niech tak dalej się pięknie układa.
I trzymam kciuki za staraczki. Tak czasem podczytuję, co u Was, ale nie mam za dużo tego czasu. I nie mogę za bardzo korzystać z telefonu na oddziale.
W niedzielę zmieniamy miejscówkę i przenosimy się z Instytutu Matki i Dziecka do Centrum Zdrowia Dziecka. To jest już spory kawałek drogi ode mnie. Tam malutką zdiagnozują jeszcze pod kątem nerek. Póki co wszystkie układy działają, Ala powolutku sobie rośnie. Nie za szybko, bo już zrezygnowaliśmy z sondy i jeszcze sporo wysiłku i energii kosztuje ją jedzenie z butelki. Odstępy czasowe między karmieniem są nieregularne, ale córcia rośnie i to jest najważniejsze, zjada prawie pełne dzienne porcje tylko rozkłada je sobie na raty.
Jeja jak suuper , że jesteście tacy dzielni ;* Niech malutka rośnie!@Marika92 cudny Maksio. Po mamie.