reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki melduję się i ja! :)
Przepraszam że tak długo, ale wizyta trwała godzinę, droga drugie tyle, więc trochę mi zeszło.
No więc, dzidziuś żyje, ma 4mm długości i pięknie bijące serduszko 109 razy na minutę!! :)
Tym progesteronem kazał się nie martwić, dał dodatkowo zastrzyki, także mąż się będzie musiał wykazać [emoji14] progesteron mam sprawdzać co dwa tygodnie, chociaż pewnie będzie to mega stres.. Ale cóż, trzeba to trzeba.
Następna wizyta u mojej lekarki we wtorek, także całkiem nie długo ;)
Przepraszam że tyle musiałyscie czekać :*
Lekarz zaczął od usg jak tylko zobaczył moja minę gdy weszłam do gabinetu :) tak to zawsze zaczyna od rozmowy, sprawdzenia wyników badań, pisania tego w kompie. A dziś badanie śluzu, badanie ginekologiczne, usg i info że serduszko bije!! Jak zaczynał usg to się go zapytałam czy ma coś przeciwko że ja sobie trochę popłacze, bo nie dawałam już rady.. Ale potem były łzy szczęścia :)
O rany jak dobrze! Ja tez mialam dzis usg najpierw a potem rozmowę,bo.zapytal o samopoczucie, to powiedzialam ze do kitu i ze umieram z nerwow [emoji23] na moim pierwszym usg mialam bardzo podobne wyniki więc to pewnie 6 tydzien?

Maly przystojniak z niego :) karmicie sie kp? Na rozszerzanie diety chyba jeszcze za wcześnie, nie pamietam ile Maksiu ma, 3 miesiace?

reklama
O rany jak dobrze! Ja tez mialam dzis usg najpierw a potem rozmowę,bo.zapytal o samopoczucie, to powiedzialam ze do kitu i ze umieram z nerwow [emoji23] na moim pierwszym usg mialam bardzo podobne wyniki więc to pewnie 6 tydzien?

Maly przystojniak z niego :) karmicie sie kp? Na rozszerzanie diety chyba jeszcze za wcześnie, nie pamietam ile Maksiu ma, 3 miesiace?
Maksio ma 11tyg :) i cały czas KP :)

@Marika92 cudny jest ten twój przystojniak ;)
@patuśka @kasiula222 wg om 6+5 wg usg 6+1 ale nie przejmuje się tym, bo to oczywiste przy moich cyklach :) największy miałam stres jak sprawdzał serduszko... Zdziwiło mnie bo dał posłuchać. Ale to tak jedno uderzenie - cisza, dwa uderzenia - cisza. Mówił że ucieka przy każdym moim oddechu :p

@Marika92 cudny jest ten twój przystojniak ;)
@patuśka @kasiula222 wg om 6+5 wg usg 6+1 ale nie przejmuje się tym, bo to oczywiste przy moich cyklach :) największy miałam stres jak sprawdzał serduszko... Zdziwiło mnie bo dał posłuchać. Ale to tak jedno uderzenie - cisza, dwa uderzenia - cisza. Mówił że ucieka przy każdym moim oddechu :p
Ja też będę miała z USG młodsza ciążę bo puzno miałam owulację w 20 DC ..Matko ale bym chciała też tak się cieszyć ..a tu przeziębienie...

reklama
Do góry