patuśka
Fanka BB :)
O rany jak dobrze! Ja tez mialam dzis usg najpierw a potem rozmowę,bo.zapytal o samopoczucie, to powiedzialam ze do kitu i ze umieram z nerwow [emoji23] na moim pierwszym usg mialam bardzo podobne wyniki więc to pewnie 6 tydzien?Dziewczynki melduję się i ja!
Przepraszam że tak długo, ale wizyta trwała godzinę, droga drugie tyle, więc trochę mi zeszło.
No więc, dzidziuś żyje, ma 4mm długości i pięknie bijące serduszko 109 razy na minutę!!
Tym progesteronem kazał się nie martwić, dał dodatkowo zastrzyki, także mąż się będzie musiał wykazać [emoji14] progesteron mam sprawdzać co dwa tygodnie, chociaż pewnie będzie to mega stres.. Ale cóż, trzeba to trzeba.
Następna wizyta u mojej lekarki we wtorek, także całkiem nie długo
Przepraszam że tyle musiałyscie czekać :*
Lekarz zaczął od usg jak tylko zobaczył moja minę gdy weszłam do gabinetu tak to zawsze zaczyna od rozmowy, sprawdzenia wyników badań, pisania tego w kompie. A dziś badanie śluzu, badanie ginekologiczne, usg i info że serduszko bije!! Jak zaczynał usg to się go zapytałam czy ma coś przeciwko że ja sobie trochę popłacze, bo nie dawałam już rady.. Ale potem były łzy szczęścia
Pozdrowienia ode mnie i mojej wielkookiej parówki Zobacz załącznik 897275Zobacz załącznik 897276Zobacz załącznik 897277Zobacz załącznik 897278
Maly przystojniak z niego karmicie sie kp? Na rozszerzanie diety chyba jeszcze za wcześnie, nie pamietam ile Maksiu ma, 3 miesiace?