reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@muza_ton u nas wszystko dobrze poza problemami brzuszkowymi malutkiej. Niestety dokarmiam ją butelką i nie robi codziennie kupki a w nocy przez to meczy ją brzuszek :/ a tak poza tym jest cudna i grzeczniutka. Dopiero do mnie dochodzi ze gdyby nie usg i szybka reakcja lekarzy to mogłabym nie miec teraz Emilki :( a co u Was? Jak Jasio?
Edit: A co u @anja_92

No właśnie @membaris zastanawia mnie też cisza u @anja93 . W szpitalu już była w dzień terminu. Pewnie już po :-) Jasiu zaś w drugą stronę, sadzi kupki jak szalony. Pierwsze dni to każdą pieluche. Teraz rzadziej ale najlepsze jak po jedzeniu śpi, odkladasz, kladziesz sie sama, już odlatujesz a tu slyszysz piard z gruzem no i przebrać trzeba. Wówczas się rozbudza, z reguły przy przebieraniu.ma czkawke. Podaje cyca, przypomni sobie że nie dojadl. I potem potrafi znowu zrobić kupę. No w nocy to mnie to totalnie osłabia :-)
Ktoś nad Wami czuwał i na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

reklama
@ivvonka bardzo się cieszę ze malutka ma się dobrze [emoji4] trzymam dalej za Was kciuki [emoji9]
@martakratka co tam u Was słychać ?
Hej :) U nas ok :) Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie :) Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały :) Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj :) A co u Ciebie?

Do góry