jagoda87
Fanka BB :)
@ivvonka bardzo się cieszę ze malutka ma się dobrze [emoji4] trzymam dalej za Was kciuki [emoji9]
@martakratka co tam u Was słychać ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sól morskąDziewczyny czy można w ciąży jakieś krople do nosa stosować .Kiedyś mi się reklama obiła o uszy ...Mam taki nos zapakowany że masakra ...
A to nie pomaga ..( ja zawsze muszę coś złapać na początkuSól morską
@muza_ton u nas wszystko dobrze poza problemami brzuszkowymi malutkiej. Niestety dokarmiam ją butelką i nie robi codziennie kupki a w nocy przez to meczy ją brzuszek :/ a tak poza tym jest cudna i grzeczniutka. Dopiero do mnie dochodzi ze gdyby nie usg i szybka reakcja lekarzy to mogłabym nie miec teraz Emilki a co u Was? Jak Jasio?@membaris jak tam u Was?
Hej U nas ok Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj A co u Ciebie?@ivvonka bardzo się cieszę ze malutka ma się dobrze [emoji4] trzymam dalej za Was kciuki [emoji9]