reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@muza_ton jest piekny:) jest taki piekny:) gratuluję i tak nie moge sie doczekac swojego momentu:) ale ma faktycznie kochane pucusie a jaki duzy chlopak! Moj na pewno bedzie bedzie mniejszy bo z nas kurdupelki i z dziadkow tez:) Anja na pewno zaraz sie odezwie, nie będę pisac za dużo w jej imieniu, powiem tylko ze czeka az sie zacznie:) ale wszystko dobrze: ) @membaris zdjecie ksiezniczki pieknie prosimy:)

reklama
Kochane ja przepraszam że się nie odzywałam. Nie dawałam rady bo byl i ból i malutka bardzo wymagająca. Dziękuję za życzenia i wasze cieple słowa. U nas narazie Oki. Emilka miała wczoraj badania dodatkowe bo wkradło się pojękiwanie i postękiwanie. Dodatkowo rtg płucek. Wyniki wyszły nie najgorzej, jeszcze dzis będą robic wszystko jeszcze raz zeby się upewnić czy jest wszystko w porządku. Ja powoli dochodzę do siebie.
@muza_ton gratulacje kochana :)

WP_20180830_06_40_20_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20180830_06_40_20_Pro.jpg
    WP_20180830_06_40_20_Pro.jpg
    789,7 KB · Wyświetleń: 420
@membaris, gratuluję z całego serca. Emilka jest cudowna. Niech zdrowo rośnie. A teraz to poodpoczywajcie. Te pierwsze dni po cesarce są wyzwaniowe, ale już Ją masz i już jest. :)

@muza_ton, a nie mówiłam, że urodzisz. hihi. Jasiulek jest śliczny i te oczka. Poród to wyzwanie ogromne, ale dla takiego szczęścia... można znieśc. Odpoczywajcie sobie.:)

@kasiula222 no proszę jak pięknie. A ktoś tu minki smutne wstawiał, że nic z tego. Aj ti ti. Gratuluję serdecznie. :)

@roki_1991 no zaraz odłożę ten laktator, wejdę do Ciebie i przełożę przez kolano... Co ma się nie udać? Uda się, ma się udać. Będzie dobrze. :)

Dziewczyny @muza_ton @membaris wow wow wow GRATULACJE!!!!! Maluszki sa sliczne!
Ale bym chciala miec juz malenstwo po drugiej stronie ❤ a tu cisza...chyba moj jedyny bedzie wrzesniowym chlopakiem :-)

@roki_1991 jaa ale sie cieszę Twoim szczesciem! :* gratulacje dwoch kreseczek. :* i @kasiula222 tez ❤ nie pozostaje nic jak zyczyc nudnych ciąż :)
A ktoras testuje na dniach? Bo za pare dni zwalniam brzuszek :D

reklama
Do góry