Oczekujaca123
Fanka BB :)
@martakratka jak sie czujesz ? ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem z Gliwic, chodzę do pani ginekolog do przyszowic, bardzo fajna Patrycja fiegler rudola czy jest ktos z górnego ślaska ? i poleci jakiegos dobrego lekarza?
Roki masz jakieś objawy? Ja mam gina na pon ma dać heparynę.
Właśnie chcialam napisac, ze polecam jeszcze ta lekarke. Bylam u niej na 1szej wizycie po porodzie tak naprawdę doradzila mi co zbadac i dzieki niej jestem zdiagnozowana. Ale dla mnie to było za daleko jesli mialabym tam jezdzic w ciazy. Poza tym szukalam tez kogos kto pracuje w szpitalu o 3stopniu referecyjnosci. Ale naprawde jak ktos ma blisko to cudowna kobietaJa jestem z Gliwic, chodzę do pani ginekolog do przyszowic, bardzo fajna Patrycja fiegler rudol
Mam do niej blisko akurat bo parę kilometrów , pierwszą ciążę mi prowadziła, fajna kobietaWłaśnie chcialam napisac, ze polecam jeszcze ta lekarke. Bylam u niej na 1szej wizycie po porodzie tak naprawdę doradzila mi co zbadac i dzieki niej jestem zdiagnozowana. Ale dla mnie to było za daleko jesli mialabym tam jezdzic w ciazy. Poza tym szukalam tez kogos kto pracuje w szpitalu o 3stopniu referecyjnosci. Ale naprawde jak ktos ma blisko to cudowna kobieta
Ja nie biorę żadnej luteiny tylko acard i witaminy w poniedziałek jadę do gina po heparynę. Z objawów to powiększone cycki ale nie bolą i strasznie mam silny węch wszystko czuje wyraźniej jak normalnie...nic mnie nie boli .W nocy nie mogłam spać z tych wrażeń i myślałam że zwymiotuje rano łącząc pusty żołądek i stres który mnie ogarnął poranny ..Zrobiłam test i jest lepsza kreska .U mnie póki co jakieś bóle i ciągnięcia jajników, bóle pleców, ale nie są mocne, także póki co nie panikuje cycki bolą jak cholera, ale biorę tyle luteiny że się nie ma co dziwić. Chyba tyle. Senna jestem strasznie jeszcze.
A u ciebie jak??
@ivvonka co u was? Jak malutka??
Napewno zacząć od zrobienia świętej trójcy, homocysteina, kwas foliowy i wit b12. Trzeba by skonsultować się z hematologiem ze względu na Pai i z genetykiem który zawsze rozszerzy temat mutacji. Dziś na fejsie na grupie mthfr Polska ktoś wrzucił wytyczne genetyka z testdna na temat jego mutacji, bardzo dobrze rozwinięty temat, może sobie znajoma zerknąć bo chyba coś się pokrywa z tych mutacji.Moja koleżanka odebrała dziś wyniki mutacji (załączone w pliku). Moglibyście coś podpowiedzieć? Co dalej robić?