reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Super że same dobre wieści :) to od kiedy zaczynasz starania? Czy jeszcze się nie zdecydowalas
@kasiula222 No najwczesniej w pazdzierniku, jeszcze ta tomografia przede mna i mam nadzieje, ze nic tam zlego nie wyjdzie :(

@Agatki no po 3@ zaczniemy. To owu wypadnie jakos 8pazdziernika. Dla mnie i lepiej bo jeszcze ta tomografia do zrobienia to i tak ten cykl by odpadl, a poza tym Franek powinien urodzic sie 15.10 i jakos chcialabym ta date miec za soba :(

@kasiula222 No najwczesniej w pazdzierniku, jeszcze ta tomografia przede mna i mam nadzieje, ze nic tam zlego nie wyjdzie :(

@Agatki no po 3@ zaczniemy. To owu wypadnie jakos 8pazdziernika. Dla mnie i lepiej bo jeszcze ta tomografia do zrobienia to i tak ten cykl by odpadl, a poza tym Franek powinien urodzic sie 15.10 i jakos chcialabym ta date miec za soba :(
To lepiej naspokojnie wszystko załatwić i potem nie mieć obaw że coś maleństwu może zaszkodzić . Szybko zleci czas raz dwa zapiernicza ...

To lepiej naspokojnie wszystko załatwić i potem nie mieć obaw że coś maleństwu może zaszkodzić . Szybko zleci czas raz dwa zapiernicza ...
Fakt... 23.08 minely dwa miesiace od porodu a ja nie wiem kiedy... tymbardziej ze w rozpaczy ten czas zapierniczal mi jeszcze szybciej... musze wszystko sprawdzic zbadac zeby nie miec do siebie pretensji, ze cos poszlo nie tak przez moj pospiech. Poza tym miesiac zrobi mi jeszcze dobrze na psychikę, bo wiadomo latwo nie jest.. :(

Fakt... 23.08 minely dwa miesiace od porodu a ja nie wiem kiedy... tymbardziej ze w rozpaczy ten czas zapierniczal mi jeszcze szybciej... musze wszystko sprawdzic zbadac zeby nie miec do siebie pretensji, ze cos poszlo nie tak przez moj pospiech. Poza tym miesiac zrobi mi jeszcze dobrze na psychikę, bo wiadomo latwo nie jest.. :(
No teraz masz dobre myślenie kochana ...życie nas uczy cierpliwości ...przynajmniej mnie nauczyło ...Musisz myśleć pozytywnie ..

A jakie badania robiłaś ?
Metylowany Kwas jaki to jest? Mi pprzepisal tylko normalny ale w dawce 15mg :O i witaminy mama cos tam... te co sie w ciazy bierze ..
Jeslii chodzi o starania wlasnie nie mowil 3cykli tylko ze mam sie starac w pazdzierniku a ja do nadal brak okresu wiec jak dostane np w wrzesniu bede miala 1okres po straceniu ciąży i owo bym juz mogla ?? troche dziwne Co mi doradzasz?
Pewnie mamadha premium plus.
Dziewczyny nie mogę uwierzyć wczoraj nie było nic na teście a dziś ....Zobacz załącznik 892960
Aaaaaaaa gratulacje i nudnej spokojnej ciąży życzę :-)

reklama
Do góry