roki_1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki. Najgorsze te trzy miesiące ciągłego lęku, ale głowa do góry! :-)
Dziękuję Ivonka no nie spodziewałam się kompletnie ...a tu proszę ...@membaris, gratuluję z całego serca. Emilka jest cudowna. Niech zdrowo rośnie. A teraz to poodpoczywajcie. Te pierwsze dni po cesarce są wyzwaniowe, ale już Ją masz i już jest.
@muza_ton, a nie mówiłam, że urodzisz. hihi. Jasiulek jest śliczny i te oczka. Poród to wyzwanie ogromne, ale dla takiego szczęścia... można znieśc. Odpoczywajcie sobie.
@kasiula222 no proszę jak pięknie. A ktoś tu minki smutne wstawiał, że nic z tego. Aj ti ti. Gratuluję serdecznie.
@roki_1991 no zaraz odłożę ten laktator, wejdę do Ciebie i przełożę przez kolano... Co ma się nie udać? Uda się, ma się udać. Będzie dobrze.
Gratulacje Jak sie czujesz Ty i Jasiu?No to wiemy kto przyjmuje mój brzuszek. Gratulacje @kasiula222 . Jasiu urodził się dziś o godz 12; waga 4080g 57cm. A teraz będziemy odpoczywać.
Polecam dr Paligę z Katowic z Angeliusa i dr Bydlińskiego ale Filipa, nie Stefana. Przyjmuje w Chorzowie w Medica.a czy jest ktos z górnego ślaska ? i poleci jakiegos dobrego lekarza?
Gratulacje kochana Bardzo sie cieszę:*No teraz masz dobre myślenie kochana ...życie nas uczy cierpliwości ...przynajmniej mnie nauczyło ...Musisz myśleć pozytywnie ..
Ja polrcam dr Korone przyjmuje w Polmedzie w Katowicach zreszta Bydlinski tez i mozna sobie pakiet wykupic , albo prywatnie w gabinecie na ul. Kawek 2A w Katowicach.a czy jest ktos z górnego ślaska ? i poleci jakiegos dobrego lekarza?