reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny mam pytanie,czy kros wie po jakim czasie mozliwa jest ciaza po lyzeczkowaniu? Nie chodzi mi o to po jakim czasie mozna bezpiecznie sie starac,tylko po jakim czasie mozliwe jest zajscie w ciaze. Jak wiecie my nie chcemy sie starac juz o dziecko i pytam bo chcialabym wiedziec jak dlugo mozemy sie kochac bez zabezpieczenia.

Kasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone :) Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie :) Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*
Kochana, Ty masz tak, jak ja. Ja też plamienie, takie brudzenie tydzień przed spodziewaną @ i od tego momentu cisza. To na pewno nie była @, bo nie było żywej krwi, tylko ciemnobrązowawe plamki.

@annna1986 W ciążę można zajść jak dojdzie do owulacji. Także dzień zabiegu powinnaś traktować jako pierwszy dzień cyklu - nie wiem jak długie masz cykle, ale zazwyczaj owulacja jest ok 14dc +/- ze 3 dni. A jako że zabieg może trochę w organizmie namieszać, to nie ma pewności kiedy owulacja nastąpi. Moim zdaniem w kolejną ciążę można zajść nawet kilka dni po zabiegu

Dziewczyny - Wasze testy po prostu czekają aż zwolni się kolejny brzuszek :D

reklama
@membaris nie chce wiedzieć co czułaś przez te kilka godzin. Gratuluję!!! Mam nadzieję,że Emilka silna i zdrowa :) wracaj do sił i czekamy na jakieś zdjęcie :)

@roki_1991 byłaś jedną z pierwszych,które mnie powitały na tym forum i na tym wątku. Ogromnie się cieszę z tych dwóch kresek! Życzę Ci jak najlepiej,żeby tym razem było mega nudno i leniwie :) czekam na nowe informacje!! Gratuluję!

Do góry