kasiula222
Fanka BB :)
Nie mam też objawów na ciążę typu ból piersi (jedynie trochę powiększone ) i buzia już wysypana ....Poki nie ma malpy to trzeba miec nadzieje! Kciuki zacisniete zeby nie przyszla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam też objawów na ciążę typu ból piersi (jedynie trochę powiększone ) i buzia już wysypana ....Poki nie ma malpy to trzeba miec nadzieje! Kciuki zacisniete zeby nie przyszla
Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] brzuszki szybko są przyjmowane [emoji16][emoji16][emoji16]@membaris wow, zawał miałam jak to czytałam.... Już się bałam że coś źle.. Uff, dobrze że się dobrze skończyło jak się czujecie?
Ja w takim razie szybciutko przejmuje twój brzuszek i mam nadzieję że na całe długie 9 miesięcy
Kasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*Fakt że robilam test z allegro ale tamtym razem ka była ciąża to nie uszedł ten z allegro
Gratulacje [emoji4] ja miałam taką samą sytuację tylko, że 8 cm rozwarcia i brak wód płodowych. Synek też dostał 10 pkt.Malutka na szczęście super dostała 10 punktów. Byla ze mną do 1.30. Jest cudna. Teraz przytula sie i cmoka cysia. Ja troche gorzej bo boli ale jakos daje rade
Zrób test ?Kasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*
Kochana, Ty masz tak, jak ja. Ja też plamienie, takie brudzenie tydzień przed spodziewaną @ i od tego momentu cisza. To na pewno nie była @, bo nie było żywej krwi, tylko ciemnobrązowawe plamki.Kasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*