reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris Mało zawału przez Ciebie nie dostałam - aż się bałam kończyć czytać Twojego posta. Uff. Gratulacje! A ty się na cc szykowałać (bo nie pamiętam)? Całe szczęście jesteście całe i zdrowe. Pierwsze wstawania nie są przyjemne, ale raz-dwa i się rozruszasz. I na początek roku szkolnego się wyrobisz :)

@roki_1991 Cudnie ;-)

reklama
@membaris pomijając grozę którą pewnie przeżyłaś to spełniły się Twoje życzenia :-) a to czulaś aby wody się sączyły? Kiedy one uciekły?? Ja dziś z rana śluz podbarwiony krwią więc wchodzimy z Jasiem do gry. Ciekawe jak tam @anja93

@roki_1991 no przejęłaś @membaris brzuszek. No nie da się wszystkiego zaplanować. To.kto testuje w najbliższych dniach??

@membaris wow, zawał miałam jak to czytałam.... Już się bałam że coś źle.. Uff, dobrze że się dobrze skończyło :) jak się czujecie?
Ja w takim razie szybciutko przejmuje twój brzuszek i mam nadzieję że na całe długie 9 miesięcy ;)
Ogromne gratulacje!!!
Malutka na szczęście super dostała 10 punktów. Byla ze mną do 1.30. Jest cudna. Teraz przytula sie i cmoka cysia. Ja troche gorzej bo boli ale jakos daje rade
O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...

@patuśka no oczywiście że tak może być i nie oznacza to nic złego. Ja np. mam non stop zgagę wiesz jak się cieszę jak jej nie mam :-) wszystko dobrze jest. Mdłości odchodza i powracają, cycki.bolą i nie bolą. Wszystko będzie dobrze nie przejmuj sie.

Malutka na szczęście super dostała 10 punktów. Byla ze mną do 1.30. Jest cudna. Teraz przytula sie i cmoka cysia. Ja troche gorzej bo boli ale jakos daje rade
Gratulację! Opis brzmiał strasznie, ale na szczęście szybkie działanie i malutka z Tobą:) Odpoczywaj dużo i zdrówka dla Was obu :)
@roki_1991 Wooow! Piękne krechy! I piękna podmiana brzuszków:))))) Gratulacje i życzę programowej 9- miesięcznej i nudnej ciąży :)
@membaris pomijając grozę którą pewnie przeżyłaś to spełniły się Twoje życzenia :-) a to czulaś aby wody się sączyły? Kiedy one uciekły?? Ja dziś z rana śluz podbarwiony krwią więc wchodzimy z Jasiem do gry. Ciekawe jak tam @anja93

@roki_1991 no przejęłaś @membaris brzuszek. No nie da się wszystkiego zaplanować. To.kto testuje w najbliższych dniach??
Ja! ;) Miałabyć okres a tu plamienie jasnoróżowe i od wczoraj pusto...albo fasolinek,albo hormony szaleją...ale ja to muszę sprawdzić :))
Ogromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...
To nie jest zły znak, dobrze Ci dziewczyny mówią... Objawy często ustępują,albo pojawiają się nowe ;) Trzymam kciuki, że wszystko ok.

Ogromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

@membaris Jak zaczelam czytac to sie wystraszyłam... ale pozniej doczytalam , ze wszystko ok ;)) gratuluje ;***

@roki1991 super !;**

@patuska bedzie dobrze. Kiedy kolejna wizyta? Ja nie mialam zadnych objawow ciazy :*

Kochane ja wczoraj miałam usg żeby sprawdzić wagę dziecka. Niestety okazało się że mam praktyczne bezwodzie, brak akcji oddechowej u dziecka i brak ruchomości kończyn.
Lekarz od razu zrobil konsultacje z ordynatorka szpitala w ktorym przyjmuje mój lekarz i dostałam skierowanie na szpital. Bez zwłocznie oczywiście pojechałam i na izbie lekarz stwierdził że pewnie poleżeć dzień dwa i wywołają poród. Położyli mnie na salę, podlaczyli ktg noi w ciagu 15 min zabrali i zrobili cesarkę. Emilka urodziła sie 19.20 wczoraj :D.
Zaraz będę stawiana na nogi po raz pierwszy.
Ufff a juz sie wystraszyłam czytajac dobrze ze wszystko dobrze sie skonczyło zdrowka dla Was i gratulacje. Czekamy na fotki ksiezniczki[emoji173]
@membaris wow, zawał miałam jak to czytałam.... Już się bałam że coś źle.. Uff, dobrze że się dobrze skończyło :) jak się czujecie?
Ja w takim razie szybciutko przejmuje twój brzuszek i mam nadzieję że na całe długie 9 miesięcy ;)
Ale extra gratulacje[emoji173] spokojnej ciąży życzę :)

Brak mdłości wcale nie musi oznaczac najgorszego jedne maja objawy dluzej jedne krocej a jeszcze inne wcale nie maja. Ja tez panikowalam jak tylko piersi przestaly bolec i nie byly takie nabrzmiale a okazalo sie ze wszystko jest ok. Musisz wierzyć ze u Ciebie tez jest wszystko dobrze. Kiedy masz wizyte ?

reklama
Do góry