kasiula222
Fanka BB :)
U mnie chyba będzie kolejny miesiąc starańtest negatywny..okres pewnie na dniach zawita((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@patuska Trzymam kciuki ! ;*U mnie chyba będzie kolejny miesiąc starańtest negatywny..okres pewnie na dniach zawita((
Dziś termin okresu
No tak; ale tu dziewczyny pisaly , ze czesto testy nie wykazywaly ciazy, a jednak byla, tymbardziej, ze jest wczesnie.Dziś termin okresu
Jest nadzieja. Nie smuć się.U mnie chyba będzie kolejny miesiąc starańtest negatywny..okres pewnie na dniach zawita((
Tak mam dwoje dzieci syna 6 lat i córkę niepełnosprawna 4 lata. I poronienie w maju . Wiec jak dostanę okres to będzie trzeci cykl starań .No tak; ale tu dziewczyny pisaly , ze czesto testy nie wykazywaly ciazy, a jednak byla, tymbardziej, ze jest wczesnie.
Przepraszam, ze spytam ale nie kojarzę wszystkich, dlugo sie starasz masz juz dzieci?
Badz dobrej mysli ;*
Badz dobrej mysli. ;* a jak sie niecierpliwisz to moze zrob bete ?Tak mam dwoje dzieci syna 6 lat i córkę niepełnosprawna 4 lata. I poronienie w maju . Wiec jak dostanę okres to będzie trzeci cykl starań .
Nie bety nigdy nie robiłam i nie będę. Raczej robić gdy lekarz nie zleci . 11 dni po owulacji jest ... Więc muszę czekać spokojnie na okresBadz dobrej mysli. ;* a jak sie niecierpliwisz to moze zrob bete ?
Poki nie ma malpy to trzeba miec nadzieje! Kciuki zacisniete zeby nie przyszlaU mnie chyba będzie kolejny miesiąc starańtest negatywny..okres pewnie na dniach zawita((