reklama
1
183785
Gość
Tak mnie naszło teraz dziewczyny, że może wcześniej nie warto było się zabezpieczać, skoro zajście w ciążę jest takie trudne :-)
Czerwonatruskawka
Zaciekawiona BB
Ja zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu starań co dla mnie bylo ogromnym zaskoczeniem bo nie sadzilam ze tak szybko sie uda. Jednak radość trwala krotko bo w 8 tyg. doszlo do poronienia samoistnego- ciąża bezzarodkowa. Teraz zaczęliśmy ponowne starania, mam nadzieje ze bardziej owocne.Tak mnie naszło teraz dziewczyny, że może wcześniej nie warto było się zabezpieczać, skoro zajście w ciążę jest takie trudne :-)
roki_1991
Fanka BB :)
Tak mnie naszło teraz dziewczyny, że może wcześniej nie warto było się zabezpieczać, skoro zajście w ciążę jest takie trudne :-)
Myślę dokładnie to samo. Też mnie to męczy. Zaraz będzie dwa lata po ślubie... Jakbym wiedziała co mnie spotka, to wcześniej bym się już starała... Bo za chwilę będziemy stare dupy (sądząc po nicku jesteś ten sam rocznik co ja )
1
183785
Gość
:-) Inna sytuacja niż u mnie. Ja miałam zatrzymane. Organizm zachowywał się tak, jakby ciąża trwała nadal. Dzidzia miała 2,54 cm i serduszko przestało bić.Ja zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu starań co dla mnie bylo ogromnym zaskoczeniem bo nie sadzilam ze tak szybko sie uda. Jednak radość trwala krotko bo w 8 tyg. doszlo do poronienia samoistnego- ciąża bezzarodkowa. Teraz zaczęliśmy ponowne starania, mam nadzieje ze bardziej owocne.
1
183785
Gość
Tak. :-)Myślę dokładnie to samo. Też mnie to męczy. Zaraz będzie dwa lata po ślubie... Jakbym wiedziała co mnie spotka, to wcześniej bym się już starała... Bo za chwilę będziemy stare dupy (sądząc po nicku jesteś ten sam rocznik co ja )
Musi być dobrze ;*@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
Będzie dobrze, a przyrost będzie mega książkowy! Zobaczysz@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
reklama
@annna1986 A dlaczego ma Ci nie przypisać? W zasadzie każdy ginekolog przepisze antykoncepcję jeśli pacjentka tego chce. A nie chcesz zrobić najpierw badań na krzepliwość?