reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny mam pytanie,czy kros wie po jakim czasie mozliwa jest ciaza po lyzeczkowaniu? Nie chodzi mi o to po jakim czasie mozna bezpiecznie sie starac,tylko po jakim czasie mozliwe jest zajscie w ciaze. Jak wiecie my nie chcemy sie starac juz o dziecko i pytam bo chcialabym wiedziec jak dlugo mozemy sie kochac bez zabezpieczenia.
Mnie udo się zajść po 2@[emoji6]

@muza_ton To tylko się nie stresuj, bo jeszcze teraz rodzić zaczniesz. Wiesz że nieszczęścia chodzą parami? :p A zresztą to już chyba Twój czas, a tu kilka chętnych już jest :p

Ogromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...
Ja tam miałam z bólem piersi. Jednego dnia był taki ze w staniku nie mogłam wytrzymać a następnego dnia w ogóle ;)
Teraz Łobez skończył 5 lat ;-p
U mnie chyba będzie kolejny miesiąc starań:(test negatywny..okres pewnie na dniach zawita:(((
U mnie też;*
Kasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone :) Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie :) Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*
Za Ciebie tez kciuki ;)

Mi testy nie wychodzą :( już byłam na becie, wynik wieczorem...a pewnie wrócę i dostanę @ ;p
Kochana, Ty masz tak, jak ja. Ja też plamienie, takie brudzenie tydzień przed spodziewaną @ i od tego momentu cisza. To na pewno nie była @, bo nie było żywej krwi, tylko ciemnobrązowawe plamki.
Kiedy robisz test? Ja niecierpliwa i muszę wiedzieć co jest grane :*

@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ;) ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ :)
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh :(
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...

Mi testy nie wychodzą :( już byłam na becie, wynik wieczorem...a pewnie wrócę i dostanę @ ;p

Kiedy robisz test? Ja niecierpliwa i muszę wiedzieć co jest grane :*
W tym tygodniu robię jutro lub pojutrze. Wiesz, teraz nie wiem w ogóle nic na temat swojego cyklu. 16 sierpnia BHCG nie wyszła, ani test 17 sierpnia nie wyszedł. 8,9,10 sierpnia takie brudzenie bardzo delikatne (na zasadzie: rano troszkę się pojawiło, po południu nic - cisza, następnego dnia w południe się pojawiło, później cisza - opisywałam wszystko). Zbadałam też 16 sierpnia progesteron: 0,137. Mówię Ci - masakra. I w końcu przestałam robić testy, bo już mnie to wkurzało. Teraz czekam na zamówienie z apteki i sprawdzę, co jest grane po takim czasie.

@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ;) ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ :)
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh :(
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
Będzie dobrze!

reklama
Do góry