reklama
Cleopatra_83
Fanka BB :)
Mnie udo się zajść po 2@[emoji6]Dziewczyny mam pytanie,czy kros wie po jakim czasie mozliwa jest ciaza po lyzeczkowaniu? Nie chodzi mi o to po jakim czasie mozna bezpiecznie sie starac,tylko po jakim czasie mozliwe jest zajscie w ciaze. Jak wiecie my nie chcemy sie starac juz o dziecko i pytam bo chcialabym wiedziec jak dlugo mozemy sie kochac bez zabezpieczenia.
Ja tam miałam z bólem piersi. Jednego dnia był taki ze w staniku nie mogłam wytrzymać a następnego dnia w ogóleOgromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje dochodz tam do siebie
Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...
Teraz Łobez skończył 5 lat ;-p
U mnie też;*U mnie chyba będzie kolejny miesiąc starańtest negatywny..okres pewnie na dniach zawita((
Za Ciebie tez kciukiKasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*
Mi testy nie wychodzą już byłam na becie, wynik wieczorem...a pewnie wrócę i dostanę @ ;pZrób test ?
Kiedy robisz test? Ja niecierpliwa i muszę wiedzieć co jest grane :*Kochana, Ty masz tak, jak ja. Ja też plamienie, takie brudzenie tydzień przed spodziewaną @ i od tego momentu cisza. To na pewno nie była @, bo nie było żywej krwi, tylko ciemnobrązowawe plamki.
roki_1991
@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
1
183785
Gość
W tym tygodniu robię jutro lub pojutrze. Wiesz, teraz nie wiem w ogóle nic na temat swojego cyklu. 16 sierpnia BHCG nie wyszła, ani test 17 sierpnia nie wyszedł. 8,9,10 sierpnia takie brudzenie bardzo delikatne (na zasadzie: rano troszkę się pojawiło, po południu nic - cisza, następnego dnia w południe się pojawiło, później cisza - opisywałam wszystko). Zbadałam też 16 sierpnia progesteron: 0,137. Mówię Ci - masakra. I w końcu przestałam robić testy, bo już mnie to wkurzało. Teraz czekam na zamówienie z apteki i sprawdzę, co jest grane po takim czasie.Mi testy nie wychodzą już byłam na becie, wynik wieczorem...a pewnie wrócę i dostanę @ ;p
Kiedy robisz test? Ja niecierpliwa i muszę wiedzieć co jest grane :*
roki_1991
@Dagmarka1991 jakoś przegapiłam info o tym progesteronie... Raczej nie wygląda to w takim razie na ciążę.. Kiedy idziesz do gina??
1
183785
Gość
Będzie dobrze!@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ
reklama
1
183785
Gość
Jak zrobię test, to zamawiam wizytę.@Dagmarka1991 jakoś przegapiłam info o tym progesteronie... Raczej nie wygląda to w takim razie na ciążę.. Kiedy idziesz do gina??