Misia Kochana ja mam pakiet zapalenie zatok, uszu i angina....no i stąd antybiotyk.. ale dziękuję za czujność :*@Syl92 Stosowanie antybiotyku na anginę jest bezzasadne, bo angina w większości przypadków jest chorobą wirusową. Osłabisz sobie tylko nim organizm.
@kasiula222 Nowy cykl - to nowa szansa.
@roxie123 Na drugim wątku mało piszę, więc tu Ci napiszę, że cały czas mocno Ci kibicuję. Nie wiem kiedy Twoja ciąża tak szybko zleciała. Niech Twoja determinacja będzie tu wzorem dla innych :*
@martakratka Ja wogóle nie nastawiałam się na sn - zwłaszcza, że pierwszy poród miałam cc. Także byłam zupełnie nieprzygotowana, ale jakoś dałam radę - a ty masz już jakieś doświadczenie. Postaraj się teraz o tym nie myśleć. Jak już przyjdzie TEN czas, to adrenalina zrobi swoje i o strachu zapomnisz. Będziesz tylko marzyła, żeby to się w końcu skończyło
Syl a ja mam wrażenie że okres się spuzni bo 28 powinnam mieć ale owulacja była puzno ...Obym się zmieściła jeszcze w tym miesiącu .Zdrówka życzę . A poprzednim razem w którym cyklu zaszlas i brałaś te zastrzyki?
Hmm...chwilowo zatrzymało się wszystko i okresu nie widać :/ Dziękuję,mam nadzieję że szybko mi przejdzie, bo ledwo już żyje:*
Poprzednio przy trzecim miesiącu starań miałam 2 zastrzyki i rzekomo miało nic nie być...a potem bzdziuszek był :*