reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dagmarka1991 wierzę że labo tak jest czynne, bo tak niestety jest. Miałam na myśli że udajesz przed nami, a wiesz o ciąży ;) tylko się nie gniewaj, bo ja to wszystko mówię w żartach :) mam inną sytuację i muszę robić test lub betę co miesiąc, także po prostu na twoim miejscu bym zwariowała :p sikaj rano dla świętego spokoju i będziesz chociaż wiedzieć. Jak nie wyjdzie test to wtedy do lekarza szybciutko

Ja też na początku kwietnia ciąża bez zarodkowa, poronienie samoistne. @ dostałam 15 maja , druga już nie przyszla :happy:
Gratuluje! Tez nie zamierzam za długo myslec dlaczego stalo sie tak a nie inaczej i szybko brac sie do roboty. Za ktoryms razem sie uda!
Tylko mąż ma obawy ze sytuacja sie powtorzy... ale tutaj nimt nie da pewności niestety.

@Dagmarka1991 wierzę że labo tak jest czynne, bo tak niestety jest. Miałam na myśli że udajesz przed nami, a wiesz o ciąży ;) tylko się nie gniewaj, bo ja to wszystko mówię w żartach :) mam inną sytuację i muszę robić test lub betę co miesiąc, także po prostu na twoim miejscu bym zwariowała [emoji14] sikaj rano dla świętego spokoju i będziesz chociaż wiedzieć. Jak nie wyjdzie test to wtedy do lekarza szybciutko
Mam nadzieje, ze @Dagmarka1991 faktycznie sie nie gniewa. :*

Dla dziewczyn ze Śląska, nie wiem czy widzialyscie(mi ciągle sie wyświetla na Fb) a moze sie Wam przyda
Link do: Bezpłatne badania prenatalne

reklama
Zamówiłam trochę testów przez Internet, bo wstydziłam się kupić w aptece. Ostatnio tak się kobitka sprzedająca na mnie spojrzała, tak jakbym jakąś zbrodnię zrobiła, jakieś dziwne uśmieszki do drugiej farmaceutki. Jutro lub pojutrze (w zależności od dostawy) będę robić test, bo @ jak nie było, tak nie ma. Już 12 dni się spóźnia. Ostatni test robiłam 17 sierpnia, dwa dni po spodziewanej @ - był negatywny i BHCG negatywna (robiona 16 sierpnia - 1 dzień po spodziewanej @, poniżej 0,2). A teraz jestem przeziębiona i oczywiście opryszczka na ustach.
Dobrze dziewczyny mówią! Mi też się wydaje, że coś fasolkuje u Ciebie ;)

Kochane mam pytanie... Czy któraś z Was biorących Dostinex kojarzy czy miała jakiś inny okres, objawy itp? Kurczę..coś mi tam wewnątrz plami, ale na bieliźnie lekkie ślady...zero objawów okresu tylko kuje w jednym miejscu macica. No i te "plamienie" od soboty i nic się nie rozkręca ?;/ Zawsze też było to wszystko brunatne, a teraz taka jasnoróżowa.. WTF? Bo ja już nie ogarniam.. mój organizm jest tak pokręcony od tego poronienia, że nic nie jest jak było.

Do góry