reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@jagoda87 Prawidłowy jest. Rośnie małe.
@roki_1991 to będę ściskać garści za szybkie wyjście @ i za zmasowany atak plemników na jajo. U mnie po staremu. Wady są, ale będziemy dotąd chodzić po lekarzach aż wszystko ponaprawiamy. Na szczęście kolejne badania genetyczne (które mi wyszukują naprawdę cudowni lekarze z Instytutu Matki i Dziecka) wychodzą prawidłowo, więc duże prawdopodobieństwo, że to są samoistne wady rozwojowe, które łatwiej jest leczyć. Plusem jest to, że malutka się nie poddaje, rozwija się wagowo i wzrostowo jak każde, zdrowe dziecko, wady nie zwiększają się, a wszystkie przepływy we wszystkich układach są prawidłowe.
@roki_1991 to będę ściskać garści za szybkie wyjście @ i za zmasowany atak plemników na jajo. U mnie po staremu. Wady są, ale będziemy dotąd chodzić po lekarzach aż wszystko ponaprawiamy. Na szczęście kolejne badania genetyczne (które mi wyszukują naprawdę cudowni lekarze z Instytutu Matki i Dziecka) wychodzą prawidłowo, więc duże prawdopodobieństwo, że to są samoistne wady rozwojowe, które łatwiej jest leczyć. Plusem jest to, że malutka się nie poddaje, rozwija się wagowo i wzrostowo jak każde, zdrowe dziecko, wady nie zwiększają się, a wszystkie przepływy we wszystkich układach są prawidłowe.
jagoda87
@jagoda87 Prawidłowy jest. Rośnie małe.
Bardzo się cieszę ze macie dobrą opiekę i wiadomości są bardzo dobre po badaniach. Malutka jest silna i waleczna po mamusi więc wszystko będzie dobrze [emoji4] ile jeszcze zostało do rozwiązania?
muza_ton
@roki_1991 no to czekamy niecierpliwie na tą @ a potem ściskamy kciuki. Wiesz ja mam 34t6d także brzusio będzie do przejęcia. Także nastaw tam odpowiednio swój organizm oby nam się ładnie złożyło. Ewentualnie @ivvonka wcześniej zwolni swój. Nie zbadane są wyroki boskie :-) za 2tygodnie będę wiedzieć ile Jaś sobie waży i czy raczył się ułożyć jak Bozia przykazała.
@jagoda87 przyrost jest super. Życzę nudnej i bezstresowej ciąży :-)
@jagoda87 przyrost jest super. Życzę nudnej i bezstresowej ciąży :-)
ivvonka
jagoda87
To juz prawie [emoji4]
reklama
raz_dwa_trzy
Hej dziewczyny podczytuje Was nadal, w tu zaczynałam na forum tak miło się czyta o tych co już na finiszu. Kibicuje Wam bardzo. Ja dzisiaj wracam od lekarza, skończony 10t równo dzidziulek ma się świetnie a ja mam ochotę skakać pod sufit