membaris
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój M też z sympatiiKochane moje idzie się z was usmac wczoraj to jakbym okresu nie miała bo nie była to krew a raczej bardzo mało i to tego taka bardziej żółto - ropna wydzielina. Dziś jest normalnie choć zastanawia mnie co to moglo być i czy to co czułam w 18dc to byla owu hmm?! W każdym razie po temacie póki co.
@martakratka co do ślubu to była sala orkiestra i takie tam i pół roku przed zrezygnowałam. Była to moja jak dotad najlepsza decyzja po 7 latach związku
A cóż mojego obecnego M poznałam na sympatii dwa lata później
Mój M też z sympatii
No to pięknie
@AgaB33 troche jest. To moze byc zwyczajne podraznoenie watroby wywolane czymkolwiek. Moze byc jednak przedstep gestoze jesli swedza cie dlonie i stopy, masz wyzsza bilirubine i kreatynine. Skonsultuj jak najszybciej z lekarzem
@Calineczka24 Nati tez czasem krzyczy choc glodny i cyca nie bierze. Daje wtedy smoczek az sie uspokoi i potem cyca. Czekam na taki moment, kiedy wezmie. Mozesz sprobowac czy mleko z cyca od razu leci i wtedy podac. A moze masz leniuszka, ktory woli z butelki, bo szybciej i latwiej leci niz z cyca. Przy piersi musi sie napracowac.
A brzuszek... moze byc miekki i pojawia sie pierdzenie. To mimo wszystko moze powodowac bol brzuszka. Poznasz po tym jak trzymasz dziecko, ono placze i mocno podkula nozki, albo wygina sie jak struna. My caly czas mamy kropelki, brzuch zawsze miekki a powietrza na pierdzenie tyle, ze az mnie przeraza jak pod reka sie przemieszcza, czy na glos slysze