reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33, trochę odpoczynku nie zaszkodzi. Ja zajrzałam jeszcze dla wszystkiego na wątek wrześniówek, bo tam więcej ciąż na podobnym etapie i podpytałam. Dziewczyny też pisały o tym, że miały takie właśnie bóle i skurcze, więc się trochę uspokoiłam, ale w nocy pn/wt to był jakiś armagedon. Zamiast spać to ja po telefonie, ze łzami w oczach, gdzie tu jakieś prywatne usg najbliżej, bo do Żyrardowa to ja nie pojadę, bo tam jest okropnie i wcale im nie zależy i czy online mój lekarz ma jakieś wolne terminy. Dziś się stukam po głowie, że tak spanikowałam, zamiast odespać i pomyśleć na trzeźwo.

@anja93 będą chyba. Ten lęk jest wpisany w ciążę po stracie i nie tylko po stracie. I nie wiem jak człowiek by się starał to wystarczy ot, tak jak u Ciebie mniejsza aktywność dziecka czy skurcze, to już w głowie jakieś scenariusze mroczne powstają. A dla męża, brawo!!!

@witch84 toś ładnie dzieciaka przygotowała do pomiarów ;)

reklama
Oj to ja juz moze nie jem nic slodkiego,zeby w piatek na połowkowym ładnie pozowalo do pomiarow :)
@ivvonka masz rację, wystarczy jakis drobiazg i czlowiek się martwi. Dzisiaj skonczylam rowny 20tydzien wiec moze spokojniej juz bede do tego podchodzic i zabieram się za wybieranie imienia :D

Kochane moje idzie się z was usmac :) wczoraj to jakbym okresu nie miała bo nie była to krew a raczej bardzo mało i to tego taka bardziej żółto - ropna wydzielina. Dziś jest normalnie choć zastanawia mnie co to moglo być i czy to co czułam w 18dc to byla owu hmm?! W każdym razie po temacie póki co.
@martakratka co do ślubu to była sala orkiestra i takie tam i pół roku przed zrezygnowałam. Była to moja jak dotad najlepsza decyzja :) po 7 latach związku
A cóż mojego obecnego M poznałam na sympatii :D dwa lata później

@membaris ja też pewniejsza tej płci będę po 7maja po badaniach. Tym bardziej że temu lekarzowi się odmieniło zaledwie w dwie minuty :-)

@nafoczka oj tam śmieszne. Po prostu wierzymy w Twój mały cud mimo że @ przyszła.

@witch84 dzięki za podanie sposobu na rozruszanie dziecka bo.czasem to go właśnie mało czuję. A wcale ochoty na słodkie nie mam

To tak wam w skrócie napisze jeszcze ze pierwsze podjęliśmy bobosexy, potem dostałam propozycje przeniesienia w pracy. Zanim podjęłam decyzję zrobiłam test i byl negatywny wiec się wstępnie zgodzilam. Potem jak nie było @ to miałam niemalego stresa. Póki co będę czekać na rozwój spraw zawodowych a potem kto wie ;)

@AgaB33 ni ja też się obawiam że się coś zmieni także narazie nic nie kupuje, nie szyje. Już w rodzinie był przypadek że niby dzewczynka a okazało się że chłopak :) w sumie najważniejsze żeby było zdrowe ale jeszcze tli sie nadzieja że może będzie Szymuś;)
Ja usg i wizytę mam dopiero 10 maja także sobie poczekam :/

reklama
@ivvonka ja tez mam kilka solidnych typow ale ciezko sie zdecydowac na to ostateczne, na pewno bedzie to jedno imie a nie dwa :-) narazie stanęlo na Miłoszu :-) ale wczoraj mowie mezowi ze spodobalo mi sie ostatnio tez Oskar a on: no jakbys miala psa to bys go mogla tak nazwac. Wiec wez sie tu dogadaj :-D a dla dziewczynki mialam Helenka wiec sobie jeszcze poczeka. Chociaz w piatek bede miala potwierdzenie na sto pro :-) ale juz sie przyzwyczailam do chlopczyka.
A @membaris doczytalam w stopce ze masz corke Amelke, wiec fajnie sie bedzie komponowalo z Emilką :)

Do góry