reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A co do imion na mam w domku Adama i Weronike [emoji23][emoji23] ale podobaja mi się Lenka , Nikola , Zosia i Wiktoria a dla chłopca Tomek Piotr Michał :)

@membaris ja juz pisalam dziewczynom co ja mialam w ciazy. To prawda, takie klucie, ciagniecie jest normalne, oczywiscie tylko wtedy,kiedy po odpoczynku ustaje/maleje. Nie wiem czy czytalas o moich problemach z bozenka ( jeszcze raz przepraszam wszystkie Bozenki), to dopiero byla jesien sredniowiecza :D

@ivvonka mowisz Zyrardow? Pamietam pytalam Cie jakis czas temu skad jestes, wydaje mi sie, ze mozemy mieszkac dosyc blisko siebie. Ja do Zyrardowa mam dosc blisko, choc to za Wisla :-D

@witch84 wlasnie jutro jedziemy z mlodym. Troche sie stresuje, nie wiem co nas tam czeka i jak ta diagnoza bedzie wygladac. Dostalam dzis opinie na pismie od przedszkolanki, zbieralam szczeke z podlogi jak przeczytalam co napisala, o zachowaniu o olbrzymich postepach, wszechsrtonnych zdolnosciach, zainteresowaniach itd. A najmilej moja proznosc zostala polechtana, jak napisala, ze wspolpraca z rodzicami jest bardzo dobra i ze mama bardzo interesuje sie postepami w zachowaniu oraz osiagnieciami edukacyjnymi :biggrin2::biggrin2: Tak to ja:D

@natala95 beta pieknie spadla, glowa do gory, usg tez bedzie w porzadku.

Jezeli chodzi o imiona, to ja juz daaaawno mialam wybrane, chyba na jakies 10 lat zanim urodzilam, wiedzialam,ze bede miala Alana :p

Ostatnia edycja:
@Destino no Lenka też mi się podoba. Mojej siostrze też, tak bardzo, że powiedziała, że jak rok temu była w ciąży to miała albo Kuba albo Lena. No i wygrał Kuba.

@natala95 beta spadła podręcznikowo, a przegląd podwozia u lekarza to nigdy nie jest miły. Nawet jak szłam na monitorowanie cyklu, żeby tylko sprawdzić na jakim jest etapie są jajeczka to bardzo daleka byłam od stanu zadowolenia.

@hona, ja mam tam z 50 km, ale nie lubię tego miejsca, nawet nie dlatego, że tam spotkałam najbardziej olewczego lekarza na świecie i okropny szpital i wlazłam w jakieś błoto jak się zgubiłam o 20 w nocy idąc piechotą na stację pkp, bo stwierdziłam, że znam skrót. Jakoś przygnębiająco na mnie działa całościowo.

@Destino no Lenka też mi się podoba. Mojej siostrze też, tak bardzo, że powiedziała, że jak rok temu była w ciąży to miała albo Kuba albo Lena. No i wygrał Kuba.

@natala95 beta spadła podręcznikowo, a przegląd podwozia u lekarza to nigdy nie jest miły. Nawet jak szłam na monitorowanie cyklu, żeby tylko sprawdzić na jakim jest etapie są jajeczka to bardzo daleka byłam od stanu zadowolenia.

@hona, ja mam tam z 50 km, ale nie lubię tego miejsca, nawet nie dlatego, że tam spotkałam najbardziej olewczego lekarza na świecie i okropny szpital i wlazłam w jakieś błoto jak się zgubiłam o 20 w nocy idąc piechotą na stację pkp, bo stwierdziłam, że znam skrót. Jakoś przygnębiająco na mnie działa całościowo.
Czyli myślicie ze jak beta spadła do samego zera to raczej sie oczyscilo samo ???

reklama
@AgaB33 Basia to extra imie ale fajnie ma córa na imie:)
@membaris Emilka tez mi sie bardzo podoba
No i mi sie podoba Krzyś :) po moim tacie, ale z dziewczynkami mam zonk bo kiedys chcialam Julke ale juz mi sie odechcialo i zupelnie nie mam wymarzonego dla dziewusi, zdrowka dla was brzuchatki i kciuki dla staraczek i poprosze kciuki za siebie:) na razie cycki bola caly czas, czesto mi niedobrze, kluja jajniki i brzuch pobolewa wiec jakos leci, ale za tydz w czw na wizycie chyba zemdleje przed badaniem. @natala95 ja nie badalam bety wiec nie wiem, ale ladnie ze spadla do 0. Bardzo ladnie.

Do góry