reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 masz wizyte 23 kwietnia? Mnie tez lekarz chcial wcisnąc wtedy ale mam 25 urodziny i powiedzialam ze moge nie byc w stanie :-D haha a tak serio to mam dzien po Tobie czyli 24-go :-) a 26-go ma @Totois30 :) ale robie sobie prenatalne te połowkowe usg (ale to juz gdzies indziej) i mam je 20-go czyli w piatek za tydz. Tego sie boje najbardziej,jak sie okaze ze bedzie wszystko dobrze to w koncu odetchne z ulgą pelna piersia..
A poki co taka chcica na pepsi mnie naszla ze nie moge sie opamietac :-D

@kari21 juz pisalam ze mega Ci wspolczuje i na pewno psycholog nie jest glupim pomyslem, z czasem staniesz na nogi bo masz dla kogo. Masz juz dwojke dzieciaczkow a wiekszosc z nas tutaj walczy o pierwsze..trzymaj sie!!

Ostatnia edycja:
reklama
O kurczę, dziewczyny to pod koniec kwietnia kumulacja ciążowego usg nas czeka.
Anja 20.IV połówkowe (dobrze będzie, się nie martwi)
Aga 23.IV
Anja 24.IV
Iwonka 25.IV echo serca u jakiegoś supergina profesora
Totois 26.IV
Iwonka 27.IV

@membaris, kiedy Ty ruszasz teraz na podbój gabinetu?:)

a w maju to marta pewnie kolejkę zacznie :)

Tutaj jest tak ze po 12 tyg dopiero podtrzymują ciąże, ale oczywiście jeżeli znajdą jakiś problem u kobiety to pomagają. Warunki w szpitalu są bardzo dobre i żeby trafić do specjalistów to czeka się kilka dni a nie tygodniami albo miesiącami.. nie ma tragedii.
Po wizycie nie wiem co mam myśleć, nastawiłam się na sprawdzenie blizny ale nie było widać. Trochę się załamałam bo nie wiem co teraz robić. Niby reszta wróciła do normy, krwiaka tez już nie ma. Co do starań nie zabroniła ani nie pozwoliła.. jedynie jak już wracałam do domu to jeszcze do mnie dzwoniła, bo jak to stwierdziła zapomniała mi powiedzieć ze mam brać kwas foliowy. Wogole jestem trochę rozbita bo wszystko wróciło... jeszcze spotkałam neonatologa w szpitalu który zajmował się jedną z dziewczynek.. nadzieja przerodziła się w strach.

No ja echo z prenatalnymi 7.05, 23.04 wizyta bo martwią ją moje wymioty i próby wątroby mam porobić. No i fibrynogen mam za wysoki. To coś z krzepnięcia. Wiecie coś może o tym? Albo @Funia90 tu jeszcze czasem zagląda???

Aga 23.IV
Anja 24.IV
Totois 26.IV
Iwonka 27.IV

Ja 7 maja :) o ile bedzie wszystko git.

Tutaj jest tak ze po 12 tyg dopiero podtrzymują ciąże, ale oczywiście jeżeli znajdą jakiś problem u kobiety to pomagają. Warunki w szpitalu są bardzo dobre i żeby trafić do specjalistów to czeka się kilka dni a nie tygodniami albo miesiącami.. nie ma tragedii.
Po wizycie nie wiem co mam myśleć, nastawiłam się na sprawdzenie blizny ale nie było widać. Trochę się załamałam bo nie wiem co teraz robić. Niby reszta wróciła do normy, krwiaka tez już nie ma. Co do starań nie zabroniła ani nie pozwoliła.. jedynie jak już wracałam do domu to jeszcze do mnie dzwoniła, bo jak to stwierdziła zapomniała mi powiedzieć ze mam brać kwas foliowy. Wogole jestem trochę rozbita bo wszystko wróciło... jeszcze spotkałam neonatologa w szpitalu który zajmował się jedną z dziewczynek.. nadzieja przerodziła się w strach.
Jeju... Strasznie to pewnie ciezkie dla Ciebie. Ale sprobuj myslec pozytywnie. Albo nie myslec za duzo. Wiem ze to ciezkie... w kazdym razie wiesz, ze zawsze mozesz pisac tu. Jestesmy :)

reklama
Aga 23.IV
Anja 24.IV
Totois 26.IV
Iwonka 27.IV

@ivvonka ja jak zwykle na szarym końcu jestem bo znów wizyta po ponad miesiącu będzie :/
czyli 10 maja o godz 9 rano mam wizytę i udało mi się zapisać też 10 maja na USG połówkowe na godz 17 :) także ja czekam najpierw na Wasze wizyty a ostatnia ja

Do góry