reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Destino, czyli trochę podobnie jak w UK. Kurcze, to ja nie miałabym tam nawet szans na dziecko.
Ja trochę psioczę na tę polską rzeczywistość i służbę zdrowia, bo się zawiodłam na państwowej już nie raz, ale jednak co by nie gadać, to większość lekarzy na NFZ leki na podtrzymanie da jak trzeba i zwolnienie jak trzeba też wypisze. A jak nie, to zawsze jest prywatna furtka.

Dokładnie @ivvonka tak jak piszesz. W Wielkiej Brytanii też usg po 3miesiącu dopiero. Jak zarodek silny i daje radę to podejmują się badań. Tylko że tam są tez polscy lekarze ale leczenie po naszemu tylko prywatnie. Także cieszmy się z tego co mamy.

@kari21 masz dwoje dzieci dla których musisz żyć. Nie możesz ich opuścić bo sama wiesz że sobie bez Ciebie nie poradzą. Może niezbędna będzie pomoc specjalisty. Ja Ci bardzo współczuje i żałuję że jedynie tutaj mogę Cię wspierać

@martakratka czekamy zatem na info.

@ivvonka @anja93 @membaris @Totois30 kto teraz wizytuje? Ja 23.04

reklama
Do góry